Bayram Şekeri Kral ve Paşa bir arada Tekirdağ Spinning

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında adminselo tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Uzun süreli atçek avlarımıza verdiğim arayı bugün bozdum ve bayram hediyemide almış oldum.

Bu aralar uyku düzenim çok bozuk normalde 2 akşamdır Koray ile çıkıcaktık ama genelde gündüz uyuyup geceleri ayakta olduğum için denk düşmedi bir türlü. Dün akşamda beni aramış ama ben gece 1 de uyandım malesef :)

Neyse saat 3 gibi ava çıkmaya karar verdim ve bu aralar farklı engellerden dolayı 3 müz bir arada çıkamadığımız Koray ve Çağrıya mesaj attım uyuyormusunuz diye

Çağrı geri dönüş yaptı. Uyumuyorum ama yatıcam diye dedim gidelim at-çek yapmaya. Yarın köye gideceğini söyledi ısrar ettiysemde bayramlaşmaya köye gideceğini bu yüzden gelemiyeceğini söyledi bende üstelemedim iyi foruma bakarsın yarın diyede takıldım hihi

Koraydan ses yoktu biraz daha bekledim 4 gibi hazırlanmaya başladım ve yola çıktım. Avlağa vardığımda kimse yoktu. Denizde güzel bir dalga vardı. Başladım atçek yapmaya birşey yok . Dedim biraz dinleneyim o arda bir sigara yaktım .

İlerden biri geliyordu selamlaştık dedi var mı birşey. Yok dedim henüz yeni geldim sayılır bakalım deniyoruz . Oda çıkardı atçek takımını birlikte başladık at-çeke.

5-10 dk sonra dedi vuruş aldım. Dedim içimden herhalde taktırdı diye düşünüyodum ki o arada bir vuruşta ben aldım 1-2 dk sonra yine bir vuruş hayır olsun derken 1-2 atış sonra balık oltaya yapıştı. Başladı kalamadan yemeye kalama sertti fakat balık iyi kaçıyordu. Biraz kıstım kalamayı yinede direniyor kalamadan yiyordu. Yanıma gelen arkadaşa seslendim taşın üstünden kepçeyi getir balık geldi diye aldı geldi kepçeyi balık oltayı yüzdürüyor bir yandanda ben çekiyorum iyice kıyıya yaklaştı 1-2 hamlede hop kepçeye . mrsparkle :hungry:

Bu arada bana ders olsun bir sonraki ava bezli değil plastik örmeli kepçeyle gidicem:p Çıkaramıyorum ne sahteyi ne balığı iyice girmiş birbirine. Neyse zar zor önce balığı sonra sahteyi çıkardım kuryuktaki iğneyi kepcede bıraktım çantadan başka iğne taktım sahteye.

Bu arada da baya zaman kaybeymiştim. Balığı 05:45 civarı aldım tam hava söekerken.

Atçeke devam ediyoruz yanda ki arkadaş geldi dedi onun oltaya baktım o arada balık güzel bir salto attı havadaki o görüntüsü muhteşemdi ama kaçtı.:(
    Gördüğümüz ve anladığımız üzere bir kofanaydı.hooked

Denemeler devam ediyorken arkadaş yine geldi dedi balık güzel kafa atıyordu kofana buda dedi neyse kıyıya kadar balığı getirdi kepçeye koymadan tek hamlade kıyıya aldık balığı. Bu sefer kofanayı almayı başarmıştı:thumb:

Birazdaha denemeler yaptıktan sonra avı bitirmeye karar verdik ikimizde güneş iyice kendini göstermişti vuruşta yoktu veavı sonlandırdık.

Tesadüf o ki arkadaş tanış çıktı . Bizim Çağrının bahsettiği ama tanışmak şu anakadar kısmet olmayan Can isimli arkadaştı.

Levrek 48 cm 1.5 kg civarı geldi Lüferde "kofona" 43 cm felan gelmiştir.

Kamış: Catana 10-30 atarlı
    Makine: Okuma safina 2500
    Sahte : Maxrap FB 15cm

Avdan sonra Paşa ile Kral yanyana bir hatıra pozu verdi ve evlere döndük.

2. Levrekavcısı

Levrekavcısı Levrek Avcısı Ali Abi

Tebrikler. Pek güzeller maşallah.

3. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    1,5 kg karakulak (minekop)
    maşallah, oldukça aksiyonlu ve keyifli bir av olmuş, bize de kısmet olur inşallah...

4. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Tebrikler Selçuk ikili harika görünüyor :)

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Güzel balıklar almışsınız tebrik eder devamını dilerim. Bu hafta benimde tatilde levrek denemelerim olacak saat kaç gibi verim alıyorsunuz ve balık alamazsak denemeleri saat kaç gibi yapmalıyız? Birde kullandığınız sahte modelini sakıncası yoksa verme şansınız varmıdır? Teşekkürler...

6. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Gözden kaçırdın sanırım Fatih :)

Kamış: Catana 10-30 atarlı
    Makine: Okuma safina 2500
    Sahte : Maxrap FB 15cm

7. mserler

mserler serdar

tebrik ederim selçuk hocam.çok güzel bir bayram hediyesi olmuş.
    balıkta,raporda birbirinden güzel.
    avların daim olsun,oltanın ucu hiç boşkalmasın..

8. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Bakar kör derler ya, benimki o hesap. Teşekkürler inan... :)

9. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tebrikler Selçuk hocam inşallah devamı gelir..

10. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler.

Evet güzel bir bayram sabahı oldu bizim için :)

Teşekkürler daha güzelleri size rast gelsin.

Teşekürler balığı sahah suyu diyetabir edilen zamanda aldık avgüneş kendini gösterene kadar sürdü . Yine akşam suyu diye tabir edilen güneş batarken ve gecede denemeler yapabilirsiniz.
    Marka model belirtmiştim raporda zaten. Yine aynı markanın mor kafalı beyaz renginide özellikle gece denemenizde fayda var. Keyifli avlar dilerim rasgele.:thumb:

Teşekkürler Serdar Abi gerçektende dediğin gibigüzel bir hediye oldu bize.

Teşekkürler Hakan darısı başına :)

11. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    tebrikler aga güzel balıklar almışsınız vallah:)bayağıda heyecanlı geçmiş:) kepçeyi büyük naylon gözlü,yahut kalın mono yapımı büyük göz kepçeler var,onlardan seç bir tane.. her zamanki gibi sanırım sezonu izmir ile antalya yine rötarlı açacakhihi buralarda hareket yok,şuan durgun bir süreçden geçiyoruz bunun ardı:hungry:

12. Levrekci33

Levrekci33 Deniz

Tebrikler güzel av olmuş harika gorunuyorlar :)

13. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Kadir abi. Artık senden de aksiyonlar bekliyoruz özellikle uçan hollandalı kuyttan ümitliyim ;)

En kısa zamanda yeni bir kepçe edineceğim bu kepçeyle olacakiş değilbanghead

Teşekkürler Deniz.

14. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    sazan 5kg,levrek 1.5 kg kofana
    ah selcuk hocam ah saat 12:30 a kadar ordaydım ben kimseler yoktu eşşek istavriti tuttum capari ile seni aradım malum uyudugundan dolayı birtürlü telin acılmadı lüfere yaprak attım ama tık demedi busefer bensiz oldu bidahakine daha iyilerini tutacaz:) güzel av güzel balıklar gene selcuk hoca klasını konuşturmuş tebrikler hocam

15. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Köyden yaziyorum:D Selcuk hocamin icine dogmus ki israrla beni ikna etmeye calisti ama malum bayram ziyaretleri nedeniyle sabah erken kalkmam gerekti:( Yatarkende nasilsa tutamaz daha erken dedim, demez olaydim:D Adam tutuyor aga Levreklere fisildiyor:p

16. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    Dostum :) sana geçen sene bu zamanlar, şu at-çek işine girelim, çok aksiyonlu heyecanlı oluyormuş diyordum, o kadar hırs yaptık, o kadar hazırlık ve o kadar masraf ama sonunda 2. levreğini de aldın ya hepsine değdi. Taaaa Ankara'dan fotoları görünce bayram hediyesi almış kadar, kendim tutmuş kadar sevindim. Dediğim gibi sen bu işi kıvıracaksın :)
    Ben gelince daha iyilerini tutacağız inşallah :)))

17. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Selçuk hoca bayram hediyenizi almışsınız :) devamlarını dilerim afiyet olsun.

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Selçuk, beni bitirdin şu an. Yapılır mı şimdi bu bana...

Atçek raporu yazmasaydın keşke, sırtıyla falan aldık deseydin gene teskin olurdum da, bu ne şimdi, tam dönmüşüm İzmir'e. :(:(:(

Yavaştan başlamalı yoklamaya zannedersem. Tiksindim çipura kovalamaktan. :D:D:D

Nefis bir av, rastgelsin... :)

Neyse ki benden kötü durumda olanlar da var, Çağrı gibi :D:D:D (Yıkılmıştır okuyunca:D)

19. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Koray birlikte daha nicelerini tutcaz *** :thumb:

Hırs yapmışım galiba :D Balıklar sana darıldı bayramlaşmaya gelmedin diye :p

Aga sen gel sen minekop ben sana levrek tuttururuz herşey karşılıklı hihi

Teşekkürler Recep Abidaha güzelleri sana rastgelsin.

Teşekkürler Volkan yeni geldim eve senin raporu gördüm lakin henüz bakamadım bir görelim yakışıklıları hele.
    Amacım seni hırslandırmak ve İzmir in paşası başlıklı raporu görmek ümitliyim ve sabırsızlıkla o raporu bekliyorum. Kendim tutmuş kadardasevineceğim o rapora

Çağrıya dedim aga alırsam balığı birdaha çıkmam senle balığa inanmadı hihi

Ne diyelim kendi düşen ağlamaz :D

Birde şu levreği Çağrı tutsada bir ısırsa görsek diyorum sıra onda artık reeling

20. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    heç sorma geçen kuyt sakatlanmış haberim yokhihi saklama kabında idi,açıp kapatırken gagası yukarımı denk gelmiş,bende kapağı kapatınca.kırılmış,sonradan gördümhihi yapıştırdım taş gibi oldu:)
    kuyt bu sezon adın dan çok söz etirecek,baksana boş geçmiyor:D