arkadaşlar bugün netde bu sahteleri gördüm fakat ne yorum var nede kullandım nede kullananı gördüm.ama yakışıklı şeylere benziyo.yorumlarınızı bekliyorum .malesef bu alma hastalığı bendede oluşmuş durumda aynı zamanda hesaplıda.iş yaparmı ne dersiniz.
koptum valla.yorum için çok teşekkürler yorumlarınızla kafam iyice karıştı.neyse şaka bi yana bu sahteyi http://www.avmarketi.com/asp/product/145442/KENDO-HARYU-95F-SUNI-BALIK
Sahtenin rengine vs. bakmayacaksın. Sahtenin aksiyonu önemlidir, aksiyonu iyiyse, sahte iyidir. Ha, aksiyonu iyi olunca, her renk vs. iş yapar denmez elbette. Bazı yerde abzı renk vs. daha iyidir. Ama ilk önce aksiyon, renk vs. ondan sonra gelir.
Kendo sahtelerden birkaç kere bahsettim vede kullandım. Nihayet piyasaya uygun fiyatla verilmiş. Sanırım fiyat,kalite dengesinde en önde gelen sahte olacaktır.
Edinecegim bir sathe 12.5mm boy, 14,8g ağırlık, 0,5m dalma derinliği renk seçenekleri dahil her şeyi istedigim düzeyde ve fiyat müthiş dogrusu denemek gerek
merhaba; böyle konular açılıyor bende hali ile konuyu ve yorumları okuyorum ve bana bişeler oluyor ya sabırrr yaa sabırr :thumb: ustalar diyeceğini demiş zaten fiyatıda uygun geldi bana :thumb:
valla üstadlar dan onay gelince artık denemek için ve en azından deneyip tecrübe etmek için bile almak farz oldu.e hayde bakalım.
Daların azolması taşlık avlaklar için çok iyi ağırlığıda birazda olsa var renk seçenekleride güzel denemekte fayda var aksiyonuda iyise güzel iş yapar.
bu sahteden sipariş verdim 2 farklı renginden. Enez de deneyeceğim eylül 5 ten sonra içime doğuyo iyi şeyler olucak
Balık çeşidi değilde, balıkçının kendisi için. Zira kırmızı suda görünmez, siyah gibi bir şey olur. Gerçi şu var. Saf siyah diye bir renk (boya) yok. Yani siyah renk yok ve bu bir acayip sorun oluyor. Siyah yaptığınız şey, ışığı hiç yansıtmayan şey olması gerekiyor ama bu başarılamıyor. O yüzden suda kırmızı, siyahtan daha iyi netice veriyor.