Merhabalar Dün akşam Uygar, ben ve Can abi saat 8 den sonra meraya ulaştık, sağolsun Uygar önceden yemlik istavritleri tutmuştu taze yem olduğundan yem ile uğraşmadık, önce Uygar 2 tane sarıkanat çekti, sonra Can abi bir çinekop çekti ve büyümesi için denize saldı, ben yine bana hüsran yine bana hasret var şarkısını söylerken birden oltanın ucu oynadı gibime geldi tasmayı attım ama oltanın ucu boş gibiydi hiç balık hatta kurşun yokmuş gibi neyse dedim sarıp yeniden atayım, hızlı hızlı sararken arada bir ağırlık biniyor arada boşalıyor sonra bir baktım suyun üstüne zıplayan ve bana doğru yüzen bir balık zorlada hemen en uç taşa atlayıp kıyıya aldım yavruyu daha sonra vuruşlar oldu ancak başka balık alamadık Takım olarak site üyelerinden Kemal Dede'nin yaptığı mantarlı takımı kullandım, bu takımın hiç boşu yok Eline sağlık Kemal Dede işte gecenin mükafatı benimde lüfer ailesinden tuttuğum en büyük balık Uygar
Seçkin tebrik ederim bende gelmek isterdim ama malum gerçi bakalım cumartesi belki gidebilirim bende...Güzel av olmuş tebrik ederim.
Tebrikler valla..diğer başlık altında da tebrik etmiştim burdan da edeyim sonuçta lüfer bu.bin kere tebrik etsek azdır
Ellerinize sağlık daha güzel avlar diliyorum dahasıda olabilir merada Daha güzel ve bereketli avlar dilerim Rasgele
Bravo Seçkin, kendim tutmuş kadar sevindim, tebrik ederim. Çok yakışıklı bir lüfer, nicelerini dilerim.
Tebrik ederim Seçkin Bakırköy taraflarından gelen lüfer haberleri beni Kartal sahilde denemeler yapmaya teşvik ediyor
Az olmuş az bereketsiz. Devamının olması lazımdı. ki oluyor. biraz daha ısrarla denemeye devam. Gelecek balıklar. 9 tutan kişi dün 6 demiş yine
Tebrik ederim arkadaşlar, lüfer haberinizi dün canlı aldım, kıyıdan lüfer yakalamak her amatör için önemli bir olaydır, devamını dilerim.
Tebrikler güzel bir balık. Boğazdan yavaş yavaş iyi haberler gelmeye başladı, darısıbaşımıza. Palamuta doyduk bu sezon ama lüfer için az daha beklemek lazım.
Seçkincim balığı nerden yakaladınız?Mera ve takım hakkında bilgi alabilirmiyim? Tebrikler kardeşim sen bundan sonra hep benimle çık balığa boşun yok
Teşekkür ederim Murat valla bu zamanları kaçırmamak lazım balık varken tutmalı daha irileri size rast gelsin Sağol Ahmet teşekkür ederim inşallah sizede uğrar Teşekkürler abi taze yem her zaman iş yapıyor, benim buzlukta yem olarak sakladıklaeımı kediler yer artık Teşekkürler Hasan
Sağol Ali abi dahası da olabilir işte ama iş güç fırsat vermiyor pek, erkenden gidip yem yakalama olayı da olmayınca sağolsun Uygarın yem tutmasıyla gerçekleştirdik yoksa yine sıfır olurdu Sağol Volkan valla ben sıramı savdım şimdi sıra sende patlat bir rapor ortalık şenlensin Teşekkür ederim abi Berkan abi bence hiç bekleme deneme yap derim taze yemin varsa, illaki yemi ziyaret eden olur Sağol Aret teşekkürler valla lüferin suyun üstünde zıpladığı görünce kalbim çarpmaya başladı , elime aldığımda da lüferin kalbi çarpıyordu Can abi ile gittiğim hiç bir avdan boş dönmedim, valla bırakmam yakasını daha irileri hepimize gelir inşallah
Sağolasın Btuhancım inşallah en trofeleri sana gelir, valla keşke bende senin yaşlarda başlasaymışım bu işe Teşekkürler Murat daha irileri hepimize inşallah Teşekkür ederim Gökhan abi bu sene palamut kısmet olmadı bana ama bu lüfer güldürdü yüzümüzü
Abi olta ile aldık balığı, mera olarak marmara denizi, mantarlı eski adı çinekop yeni adı lüfer takımı Abi valla şans getiriyorsun bırakmam yakanı inşallah daha güzel avlar kısmet olur hepimize reeling