Öncelikle herkese merhabalar dılerim.Uzun zamandır bende foruma gırıp kayde deger bırsey olmadıgından paylasımda bulunamamıstım.Bugun bır konu acmak sızlerle paylasmak ıcın gercekten mutlu oldum.iki arkadas botla cok uzaga gıdemesekte karadan az bıraz acılarak gerceklestırdık avımızı bır arkadasımızın bızım ıcın gunduzden tuttugu bırazda bızım balıkcıdan aldıgımız (istavrit)yemlerle klasık mantarsız cıft kosteklı denızın durgun olması netıcesınde de 50 gr kursunla 22 30-03 00 saatleri arasında gerceklestırdıgımız avımızda 42 parca cınekop sarıkanat karısık alındı.Resımlerıni koyduklarım benım yakaldıgım balıkların karelerıdır.Bu arada forumda bı cok arkadas yapragın cok fazla oldugundan bahsedıyordu bize neredyse hıç gelmedı diyebilirim gece ısıga gelen ıstavrıt surusunun ve onlarla kovlamaca oynayan çinekopların goruntusu gercekten muhteşemdi.Güzel bir geceydı balık olması cok bekletmeden vuruslar olması ayrı bır guzeldı kacırdıklarımzda oldu tabi ama bu kuzuları kovama gondermeyı basardım Daha iyileri ve irileri sizin oltanıza takılır umarım herkese sevgı ve saygılar bol balıklı ıyı haftasonları dılerım buyrun resimler reeling
Tebrikler.Maşallah!.Hani balıkları şöyle bir cızır,cızır kızartıp üstüne bol limon yanına domates,maydanoz,soğan,ekmek,ağzım sulandı.. Afiyet Olsun. Devamında Rastgele...