Arkadaşlar merhaba öncelikle herkesin bayramını tebrik ederim. Arife günü yenikapı sahilde yapmış olduğumuz kısa avımızı paylaşıyorum. zarganalar daha önceki partlarda açtığım gibi gezerli zargana topu ile yakalanmıştır. kırlangıç ise istavrit flote çinekop takımına gelmiştir. Uzun zamandır zargana yoktu yenikapı sahilde dişlilerin kaybolması ile zarganalar kendini göstermeye başladı bayramda partlara devam. akşam suyuna bir kaç istavrit ve zarganayı folete kesip dişli denemeleri yaptık Lakin bırkaç ısırıktan öte gidemedik. bunlarda kırlangıcın midesinden çıkanlar. kırlangıç video. [YOUTUBE]l5vJI8fYXuU[/YOUTUBE]
Tebrikler Özkan kırlangıç çok güzel valla kırlangıç gazete boyunda olduğuna göre o istavritte eşek istavriti olmalı bir ara şu zargana avında size katılmak isterim
Tebrikler 3.5 kısmı ilginç güzel fikir doğrusu güldürdün bi an .. Kırlangıç çok güzelmiş afiyet olsun iyi bayramlar ..
napıyım 3.5 oldu işte kısa günün karı buda kırlangıç videosu eklemeyi unutmuşum [YOUTUBE]l5vJI8fYXuU[/YOUTUBE]
Tebrikler hem kırlangıç hem de zarganalar çok güzel, afiyet olsun şimdiden umarım buçuğu tamamlayıp part 4'ü tamamlayıcı bir av gerçekleştirirsiniz , rastgele :thumb:
özkan abi yaralı martıların hemen yanındasın meranı çözdüm ara sıra bende yokluyorum orayı ama çok nadir balık aldım ordan zarganalar için ipek mi yoksa yemli bir takım mı kullandın.
Güzel av olmuş. çorbalık da çıkmış. Naçizane fikrim, balığın alt çenesini , baş parmağınızı ağzına sokarak tutarsanız balık hareket edemez. rahat çalışırsınız. Ayrıca kargaburun pense de bulundurmak lazım. Rastgele.
merhaba teşekkür ederim kırlangıç hesapda yoktu şansa geldi diyebiliriz,beraber olta atmak isterim ama bu aralar acayip doluyum. ki ben çok dolaşan biriyim çoğunluk beni çekemiyor.
teşekkürler kardeşim darısı başına inşallah. inşallah tamamlayacağım havaların serinlemesi ile balık yüzünü gösterecek sanırsam :thumb: teşekkürler. Aga o ne demek bişey anladı isem arap olayım
bu ara orda hiç balık yok (son 1 aydır) ama yakında balık girer diye tahmin ediyorum. balık olmadığı zamanlarda farklı bölgeleri deniyorum devamlı standart takıldığım bir yer yok,balık yoksa location değiştiryorum hemen :thumb:
Video daki o balik yenirmi diyen arkadasa ikram et kirlangicin etinden emin ol bidaha unutmaz etinide adinida tebrikler guzel av