SONUNDA JAWS YAKALADIK :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Masse tarafından paylaşıldı.

1. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Herkese Selamlar,
    Tüm balıkavı.net üyelerinin geçmiş mübarek kurban bayramınızı kutlarım,
    Lafı çok uzatmadan hemen raporuma geçiyorum ,bayram tatili dolasıyla cuma,cumartesi ve pazarı 3 gün üst üste balıkda geçirdik :)

Balık grubumuz gayet iyiydi 3 kişi çok eğlenceli 3 gün geçirdik :) Grubumuzun Doçenti adını taktığımız Kemal Abimiz ,Nuri ve Ben :)

Avlak yerimiz belli kadıköy vapur iskelesi , namı diğer kefal akademisi diyebiliriz biz bu adı taktık bizim burda kefal tutamayana kız bile vermezler diye geyik yapıyoruz,neyseki herkes tutuyor :) Nuri hariç 3 günde 1 yakalıyor :)

Aslında çinekop,sarıkanat ve lüfer'in bol olduğu şu zamanarda kefal pek tercih edilmez ama oturduğumuz yere yakın olmasından dolayı tercih ediyoruz,

Vapur İskelesi Avlağımızdan Güzel Bir Görüntü

Bayram tatilindenmidir saatlerin 1 saat geriye alınmasındanmıdır ,ilk gün pek balık alamadım havanın lodos olmasından dolayı balık kıyıdan açığa çekiliyordu tek tük geliyordu oda kimin oltasına kısmet olursa :)

İkinci gün akşamdan sözleştik sabak 9 da herkes avlakta buluştuk kefal takımlarımızı ve sütlü ekmeklerimizide iğnelerimize taktık ve startı verdik seyyar çaycımızda geldi zaten simit vs kadıköy rıhtımda bol miktarda var kumanya sıkıntısıda yok ,metrobüs yakın olduğu için lavabomuz bile var herşey konforlu yani :)

Öğleden sonra balıkda yapmaya başladı , grubumuzun doçenti (kefal uzmanı ) Kemal abimiz her zamanki gibi ilk açılışı yaptı hemen ardından bende siftahı yaptım ,nuri 'de tık yok neyse aynen devam :)

Balık Malzemelerimizden Görüntüler

Tabi bende Nuri'ye takılmadan duramıyorum başka türlüde vakit geçmiyor zaten ,derken Kemal abi ve ben ikinci balığıda çektik keyifler iyice yerine geldi :)

Herşey iyi güzel muhabbete balığa devam Kemal abi 10 numara bir adam sağolsun muhabbette süper Nuri kardeşte güzel insan derken Kemal abinin oltasına güzel bir vuruş geldi hemde çelik olan kamışa balığı görünce kamışın çelikten olması büyük şans diye düşündük kimin olstasına gelse bu canavar kepçe olmadan kesin kamışı kırardı :)

İşte Bu Sizi Tanıştırayım Adını JAWS Koyduk Kendisi Sarı Kulak Kefaldir :)

Bir anda kadıköy başımıza toplantı balığı görünce Kemal abi büyük şov yaptı yani eeee tabi bizde baya kasıldık :)

Akşam suyuna doğru çeşitli balık avları gerçekleşti Kalkan,Vatoz gibi balıklar yakalayanlar oldu ama en ilgincini yine Kemal abi gerçekleştirdi ,boşuna doçent demiyoruz ,3 köstekli dip kefal takımıyla sarıkanat çekerek balık tarihine girdi Doçent Kemal Abimiz ,Avlağımızda pek çinekop vs girmez ama yolunu şaşırmış hemde tam şaşırmış ki ekmekli kefal takımına geliyor şaka gibi :) Kemal abini yanındaki adamda çinekop takımı atıyor belki alırım diye Kemal abi kefal takımıyla alınca adam kudurdu :) Kime niyet kime kısmet balık işi böyle birşey işte :)

Bunlarda benim yakaladığım diğerlerinden görüntüler :)

Neyseki avın son günü Nuri' de yakalamayı başardı bende , Kemal abide rahatladık Keml abi üzülmesin diye her yakaladığında balık veriyordu ama Nuri baya bozulmuştu kısmetim yok diye diye şeytanın bacağını kırdı:)
    Balık işinde ve her işte neyse pozitif olmak lazım karamsar hiç olmamalıyız Kemal abinin deyişiyle olmaz diye birşey yok aynen katılıyorum OLMAZ diye birşey yok nasibinde varsa herşey oluyor :)

Kullanılan Takım
    3 Köstekli Dip Takımı
    0.25 mm beden
    0.20 mm köstekler
    6 Numara İğne
    100 gr armut kurşun
    Yem: Sütlü Ekmek

3 günlük avımızdan sonra hafta sonuna kadar mola veriyoruz haftaya Allah kısmet ederse maceraya devam ediceğiz,
    Hepinize Rast Gelsin :)

2. applekurdu

applekurdu Caner

Favori Kamış:
    Shimano Vengence 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Best Master 7000
    Tebrikler Güzel av olmuş.. orada balık tutmayı hiç düşünmemiştim ama güzel miş bir ara bende bir bakayim...

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Ahırkapı'da, kıbrısla cidden deheştengiz kofanalar yakaladığımı hatırlarım.

Kefal bilhassa, ciddi bir yem balığıdır. Onun bol olduğu yerlerde, her tür avcıyı bulmak mümkündür. Kefla çoksa, oradan her bir şey yakalamanız mümkün, değerlendirin ama kalsik düşünmeyin. Bu şu takımla tutulur, yok bu takıma gelmez filan gibi gereksiz kuruntuları boş verin.

4. TR4GEDY

TR4GEDY aykut

Öncelikle tebrikler güzel bir av olmuş.Şu sütlü ekmek konusundan biraz bahsedebilirmisiniz?[

5. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    Güzel keyifli bir av günü geçirmişsiniz:) balıklarda şahaneymiş:hungry: devamına rasgelesiniz:)

6. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Anlatım guzel olmus sari kanat sari kulak tebrik ederim.. sarı sarı kimin yarı olmuş :)

7. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Güzel yorumlar için teşekkür ederim daha iyileri size rast gelsin inşaallah :) Kefal balığı için yem olarak kullanılan sütlü ekmeğe gelince bende yeni öğrendim gerçektende çok işe yarıyor, sütlü ekmek aslında bildiğimiz ekmekten farklı değil bildiğimiz beyaz ekmeğin sütle eklenerek yapılmış hali, biz bunu kendimiz hazırlamıyoruz kadıköyde fırında satılıyor her fırında bulunmayabilir özellikle sormak gerekiyor alternatif olarak lavaşta kullanbilirsiniz :))

8. ugurates82

ugurates82 uğur

Favori Kamış:
    Lineaeffe Sea Master 4.20 surf Shimano Catana 270 14-40
    Favori Makine:
    Penn Battle 5000 Penn Fierce 3000 Shimano Alivio 6000 fa
    dsasq2467 ZX TRWWETWQÖLOOOOOOOOOOAZİŞ.NHYJU

9. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    tebrikler...

10. sabriyazici

sabriyazici sabri

tebrikler daha iyileri rast gelsin

11. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    5 aydır Kadıköy'ü göremeyen bir Kadıköy'lü olarak, av fotoğraflarınız içimi cız ettirdi. Güzel avlarınızın devamını dilerim. :)

12. ersinfb

ersinfb ERSİN

En İyi Avı:
    32 cm Lüfer
    kefali yiyen çok az sanırım, yanılıyormuyum??