| Hoşgeldiniz, sitemiz sportif amaçlı balık avcılığıyla ilgili konuların paylaşıldığı interaktif bir sitedir. Sitemize üye olarak dilerseniz sizde katılımda bulunabilir, av raporlarınızı yollayabilir, fotoğraf galerisinde kendinize ait bir albüm oluşturabilir, mevcut konulara, mesajlara ileti gönderebilir ve benzeri bir çok hizmetten faydalanabilirsiniz. Sitemize üye olmak için buradaki formu doldurup göndermeniz yeterlidir. Üyelik işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız buradaki formu kullanarak site yetkililerine ulaşabilirsiniz. Balıkavı.net üyeliğinizi hemen başlatmak için buraya tıklayınız. |
Kayseri (dream) Team --Part 3Bu sayfada Organizasyonlar kategorisi altında yer alan Gerçekleştirilen Organizasyonlar forumu içinde Kayseri (dream) Team --Part 3 başlıklı bir konu tartışılıyor. |
|
|||||||
|
Kayıt Ol | Şifremi Unuttum | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Site Düzeni | Postalanan bütün mesajlar Ailemize Ait Kurallar'a uygun olarak yollanır. Herhangi bir mesajı Moderatöre bildirmek için, mesajların sol alt kısmında görülen sarı ünlem işaretine tıklayıp bildirim yapabilirsiniz. |
Konu: Kayseri (dream) Team --Part 3 |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görüntü Modları |
|
|
#1 |
|
Favori Kamışı: 1.80 kamış,diamond RD630 makina
En İyi Avı: Gümüş Balığı ( 6 gram )
|
Kayseri (dream) Team --Part 3
Bu haftasonu Kayseri team olarak 3.organizasyonumuzu yine Bahçecik barajında gerçekleştirdik.3 ve 4 numara Kırmızı benek Meps/Rems ayrıca canlı yem olarak kaya balığı kullanaraktan yakaladığımız balıkların resimlerini alt tarafa yayınlıyorum.Ben çok şanssızdım tutulan 20 balıktan hiçbirinde imzam yok bu şanssızlımı oltaların buzlanması yüzünden tam ortasından kopan misinama ve yedek misinaya uyum sağlayamama bağlıyorum.Ama geçen haftanın şanssızları Kel mehmet abi ve Ahmet abi bu hafta iyiydiler.Özellikle ünlü kelimiz Mehmet abi 2 güzel turna çekti Ahmet abide alabalık olayına start verdi.Aramıza yeni katılan Murat ise Turna konusunda usta olduğunu bize fazlasıyla gösterdi.Günün en iyileri Sedat ve Serdar'dı hatta ben Serdar kadar ballı birini görmedim diyebilirim.Üst üste çektiği alabalıklar görülmeye değerdi.
İşte günün manzaraları... Gün ağarırken saat 05:00 soğuktan baraj suları buharlaşıyor... ![]() Kel Mehmet abi ve ilk Turna...... ![]() Öğlen arası yemek ve çay molası..... ![]() Günün hasılatı......... ![]() Ve son olarak işte ......Dream team ![]() Herkese sevgiler saygılar.. Gürhan.
|
|
#2 |
|
Favori Kamışı: olta ultimate
|
Tebrikler
valla bravo Gürhan abi bahçecik barajında balık koymamışınız bırakında birazda biz tutalım
diğer organizasyona inşallah bende gelirim
Melikgazi/KAYSERİ 1981 Konu Ali38 tarafından (20-11-2006 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 |
|
Favori Kamışı: el oltası/kamış 2.10 alba
En İyi Avı: 3kg çipura
|
Alabalıklar harika. Ellerinize sağlık...
|
|
#4 | |
|
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
#5 |
|
herkesi tebrik ederim ama ilk 3 turna boy limitinin altında gibi ...burdan öyle geldi bana
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
#8 |
|
Favori Kamışı: olta ultimate
|
balık
hiç sorma ya gürhan abi ama gelecek organizasyona kesin gelecem
![]()
Melikgazi/KAYSERİ 1981 Konu Ali38 tarafından (20-11-2006 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#9 |
|
Favori Kamışı: oltam
En İyi Avı: Gelse :)
|
Tebrikler eğlenceli bir av olmuşa benziyor, ellerinize sağlık
|
|