Arkadaşlar yeni aldığım bu sahte beni yarı yolda bırakmıştır. Kesinlikle tavsiye etmiyorum resimlerden de anlayacagınız üzere fazla yorum yapma gereği hissetmedim. Topu topu 1,5 - 2 kilo arası bir balığı çekemedim. Resimlerden anlayacağınız gibi maket balığın içerisinde çelik tel yok fazla söze gerek duymuyorum 17,5 tl den satılan bu suni yem elimde kaldı. Ayrıca balık yaparken olması hiç iyi olmadı.
rapalaların hiç birinde çelik tel yok..aynen gördüğün gibi aynı sahteden al..güçlü bir tutkal ile halkaların etrafını güçlendir derim..
Kadir, dün gece yemin ettim böyle sahtelere para vermiyecem diye, orjin alıp keyfime bakacam, zaten zar zor balığa gidiyorum ( 55-60km) onda da boyle şeyler olunca keyfi kaçıyor. Gerçi dün bende de talihsizlik vardı 1 adet max rap 13cm, 1 adet strike pro 13cm, bide bu seahorse 14,5cm sahteler çöpe gitti. Hayırlısı olsun diyorum rapala almaya devam edecem çakmalarla uğraşarak keyfimi kaçırmak istemiyorum.Rastgele
valla sahteye bayıdım.sanki kırıldığı yerden darbe almış gibi duruyor taşa falan çarpmış olmasın.çarpmaların uçları yok mu bana mı öyle geldi.
Taşa felan vurmadim resimleri zaten çok ve her açıdan çekerek koydum resimleri dikkatle incelemenizi tavsiye ederim darbe izi yok. Isteyene daha detaylı resim yollarım. Önüne firdondu herzaman bağlarım sonucu ortada bu benim için Avlanma tarzı ayrıca ip kullandığım için ipi koparıp baglamaktansa firdondu bağlamak kolay oluyor
adam doğru söylüyor, 50 km git avlakta oltan kırılsın! olmaz! sağlam takımla gitmek lazım. ama benim gibi evinin önünde olta atıyorsan o ayrı zaten rapalayı kaç kere taşa vurdum hiç birşey olmadı, rover de dayanıklı