yaptığım döner kaşıklar

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında maximturka tarafından paylaşıldı.

1. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    selam herkese, sizlerle kendi yaptığım döner kaşıkları paylaşmak istedim. daha yolun başındayım ama elimden geldiğince ve zaman buldukça kendimi geliştirecem. özellikle boyama konusunda gerekli araçları temin etmem gerek,ancak bir kısmını türkiyede bulamıyorum.bununla beraber ev dışında kapalı bir mekanımın olmasıda daha sağlıklı çalışmalar yapmama neden olacaktır. kaşıkları kendim imal etmedim hazır olarak aldım.diğer bütün şeyleri kendim yaptım. çok zor bir uğraş değil.hemen hemen herkes elinde bulunan yada piyasadan temin ettikleri döner kaşıkları bozarak kendilerine has döner kaşık imal edebilirler.
    daha da profesyonel olarak yapılmak istenirse onunla ilgili olarakta bir kaç bilgi sahibiyim. ancak biraz maliyetli olacaktır.
    ilerleyen dönemlerde daha yeni şeyler yapmak üzere olumlu yada olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.
    saygılar.

Uploaded with ImageShack.us

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrikler Mert ellerine sağlık çok al benili olmuşlar başarılı avlar yaparsın inşallah.

3. sabriyazici

sabriyazici sabri

çok güzeller ellerinize sağlık rast gelsin

4. budun 34

budun 34 NAİM

Favori Kamış:
    shimano alivio TE 390 -50/100
    Favori Makine:
    lineaeffe fd 60
    Tebrik ederim Mert oldukça başarılı olmuş. boya olarak ne kullanıyorsun acaba ?

5. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    mesajlar için teşekkürler,
    Naim abi, boya olarak oje ve sprey boya kullandım ,
    ancak yazımda da bahsettiğim gibi farklı yöntemlerle de daha iyi boyama mümkün.
    bunlardan bir tanesi sprey boya tabancaları ile boyama yapılması.bunun için bu tür ve benzeri sahteleri boyamak için gerekli bir boya tabancası ,kompresor ve bu sprey tabancasının kullanımına uygun boya almak yada piyasadaki boyaları uygun biçimde incelterek kullanmak daha iyi sonuçlar verecektir.
    resimlerde biraz koyu çıkmış ama normelde daha canlı renkler .

birde türkiyede bulunmayan bir boyama yöntemi var . toz boya olarak ismi geçiyor.türkiyede satılıyor ancak anladığım kadarıyla sahteleri boyamaya uygun yapıda değiller . yurtdışından sipariş verdim ancak gönderilmesi uygun değil dediler. bu tarz boyama tekniği ayrı bir şey ama güzel sonuçlar veriyor.

6. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    Mert eline sağlık bence seri üretime geç.

7. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    ))) zaman olsa ...