Bugün ibrahim hoca dan gelen, Sultanköy'de dalga var yapalım bir organizasyon çağrısına hemen olumlu yanıt verdim her zamanki gibi. okul çıkışı doğru kurt çıkartmaya gittim. kurt çıkartırken çok zorlandım deniz çok dalgalıydı. telefonumu da yanıma almamıştım. zor da olsa az kurt çıkarttıktan sonra arabaya döndüğümde birçok cevapsız çağrı beni bekliyordu. bunlardan en önemlisi olan ibrahim hocanın çağrısına geri dönüş yaptığımda hayal kırıklığına uğradım. çünkü dalgalı deniz durulmuştu ve bizim balık planı ertelenmişti. havanın lodos olması beni hep aklımın bir köşesindeki avlağa yönlendirdi. eve çıktım yemeğimi yedim sobanın başında oturdum çocukların ödevini hazırlarken telefonum çaldı. ibrahim hoca idi arayan. iyi gelmemişsin aşırı bir yağmur 0 dalga var dedi. kısmet dedim. burada bir yer deneyeceğim sonuçta hava lodos ve burada dalga yoğun. saat 18.30 gibi evden çıktım ve bana çok uzak olmayan avlağıma vardım. dalga çok güzeldi. tek sorun bu avlak daima yosun yapardı. ilk oltamı atışta da yosun kendisini gösterdi, 5 dakika sonra çektim oltayı biraz yosun temizledim. yılmak yok bugün levrek gelecek dedim. sonra ikinci atışımı yaptım. 10 dakika geçmemişti ki vuruşu aldım. balığı kıyıya çekmem de zor olmadı. rüzgar,dalga,yosun,yağmur hepsi birden gözüme şirin gözüktüler. çok eziyet çektim ama 1.6 kg lik paşayı da misafir ettim. birkaç resim ekleyeceğim. avlakta sağanak yağmur olması ve tek olmam nedeni ile resim çekemedim. ama balık şuan canlı ve hala kumlar üzerinde )) [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
tebrikler çok güzel maşallah bu arada kurt ne kurdu nasıl yerlerden çıkartıyorsunuz kurdu ve kullandığınız düzenek iğne misina kombinasyonu nasıldı?
heyt be gökhan hocam at cekte sansın yaver gıtmedı ama yemlıde işi buyuttun levolar oltanı hep zıyaret etsın sankı ben tutmuş gibi sevındım raporu okuyunca iştem gücten pek cıkamıyoruz cagrıyla ctesı cıktık at cek e lodos dalgalıydı cagrı 1 tane luferi kandırdı tebrikler gökhan hocam oltanın ucu bos kalmasın
Kardeşim soğuk ve yağmura rağmen azmettin ve mükafatını altın 2-3 hafta balığa çıkamanın acısını çıkardın tebrikler.
Tebrikler Gökhan. Hepimizin kalbinde ve aklında olanı yapmışsın. 1- Balığa çıkmışsın 2- Çok güzel bir ödülle günü kapatmışsın İkisi de hep aklımda
teşekkürler 3 hafta sonra dün ve bugün gittim, dün dalga yapmadı bugün aldım paşayı, huzurluyum mutluyum ))
tebrikler güzel bir av olmuş afiyet olsun bu kurt işi iyice sardı sizi anlaşılan devamına rasgelesin..bende az önce geldim 4 buçuk saat salladım tık yok,üşüdüm geldim
maşallah allah daha irilerini nasip etsn Kadir Abi Sorma Bu Antalya Havası bi türlü kendini tam gösteremedi bende 2 haftadır tık yok
Gökhan Hocam tebrik ederim. Açıkçası çok üzülmüştüm akşam sen telefon edene kadar. O kadar kurt çıkardı adam hava kesti diye düşünüp duruyordum ama sen telefon edince levreği aldım diye bütün üzüntüm uçup gitti. Ellerine sağlık maşallahı var balığın. Akşam saat 8 den sonra Sultanköy de resmen fırtına koptu. Benim soba tüttü camlar açık uğratık durduk. Sabah kalktım inanılmaz bi baş ağrısı. Dalgaların ardı arkası kesilmedi hatta Ahmet Abi aradı gidip gitmeyeceğimi sordu ben de gitmicem dedim. Onlar dükkanı kapayıp gittiler ama bilmiyorum balık alabildilermi bügün sorup seni bilgilendiririm. Tahminimce akşam iyi balık yapmıştır çünkü ben Sultanköy de böyle dalga görmedim
Tebrikler, Levrek tutanlara öyle bir imreniyorum ki sormayın. İnşallah bu hafta sonu hava uygun olursa Sultanköy'e geleceğim. Birlikte avlanmak isteyen varsa, tanışmak isterim...
tebrik ederim Gökhan hocam.girilen zahmetin,çekilen eziyetin az da olsa ödülünü almışsın.avların daim,iğnelerin keskin olsun..