16.02.2013-18.02.2013 Saroz av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Avistmk tarafından paylaşıldı.

1. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SUPER SENSITIVE 2,40
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Merhaba arkadaşlar.Takip eden arkadaşlar bilir saroz avımızı duyrmuştuk ve bize bölgede Hakan bey ve Burak bey katıldı.

Öğlen saatlerinde İstanbuldan çıktık yola.Herşey güzel gidiyordu taki varana kadar.Çünkü beklemediğimiz bir hava ile karşılaştık.Hava çok soğuktu.Devamında Balıkavı.net 'in forumundan arkadaşlarla İbrice limanından atçekler ile başladık avımızıa.Ama arkadaşlarımzın söylediğine göre sabahtan beri hiç hareket yokmuş.Ne yemli nede spin ile ne bir takip nede bir vuruş alabilmişler.Doğrusu içim biraz kötü oldu.Ama durmak yok sabaha kadar devam Arkadaşlara veda ettikten sonra çeşitli bölgelerde avlanmalarımızı sürdürmemize rağmen ne bir vuruş nede bir takip vardı.Umutlar iyice tükenmişken şansımız döndü ve rüzgar lodosa çevirdi Mecideiye sahilinde bakir bir merada yemli oltalarımızı atıp spin avına devam etmeye karar verdik tabi araba uzakta o ara resim çekemedik.Neticede yemli takımlarımız iş yaptı ve 3 çupra aldık.(limitler dahilinde).Ama hedefimiz levrekti ve ona çok hazırlanmıştık.
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52966
    Buradan sahtelerimizi görebilirsiniz.
    Tam İstanbuldan çıkmadan birdaha malzemeciye girip son bi eksik varmı diye bakarken Strike pro nun bir sahtesini gördüm çok hoşuma gitti.Ama takım çantama koymayı unutmuşum arabada kalmış.Çamura baka çıka gittim arabaya aldım sahteyi ve devamında olan oldu sahtede birden bir ağırlık hissettim kalamanın cırlamasının heyecanıyla balığı tasmaladım.Sonra durmak yok tabi devam baktım 2. 20 rapalayla gidip son dakikada dikkatimi çeken rapalayla balık yakalamam Allah'ın bir hikmeti olmalı :)
    Ama çok umutlu olduğum 2 tane strike pro poppper ı denize hediye etmek zorunda kaldım (kayalara takıldı).
    Devamında bir kalamar geldi fakat limit altı olduğu için alı koymadık ve fotoğraflayamadık.Keşanlı Balıkavı.net forumundan olan arkadaşlara misafirperverlikleri için teşekkürü bir borç bilir.Bir sonraki avımızda hedef balığımızın alabalık olduğunu burdan tüm balık avı dostlarına bildirir şimdiden tavsiye yerleri yada davetleri için teşekkür ederiz.Herkese rastgele...

Uploaded with ImageShack.us

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler güzel organizasyon, güzel balıklar. :)

Çipuranın biri ne kadar şişman, iyiki yakalamışsınız, yoksa hayvan obeziteden ölecekmiş. :D

Niceleri rastgelsin. :)

3. 4443

4443

Güzel balıklar ,güzel kareler , güzel ortamlar tebrik ederim daim olsun sevgiler..

4. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Değerli yorumlarınzıı eksik etmediğiniz için teşekkürler.Evet çipura biraz şişkoydu :)

5. rapalacikral

rapalacikral ali

tebrik ederim. sahtenizi çok beğendim.

6. RaggaMufin

RaggaMufin Tuna GÜL

Favori Kamış:
    Lineaeffe Olyster 4.20 Surf
    Favori Makine:
    -
    En İyi Avı:
    İstavrit
    Balıklar yakıyor Mehmet abi ..!

7. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Dediğim gibi sahte son dakika golüydü hatta cam rapala almaya gittiğimde fiyatını görünce bunun yerine ben kaç tane maket alırım ya diyip aldığım sahte :)

8. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Teşekkürler Tuna darısı başına diyelim :)reeling

9. clarkim

clarkim ergin

Favori Kamış:
    Extreme Compezitione 4.11 / Okuma Salina 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro 65
    Maşallah tebrik ederim .
    Keyifler şahane olmuştur . Keşan sözü geçince canım tutmuş olduğunuz balıklar kadar satır köfte çekti.

Kaybedilen takımlara ve çamura karşı verilen mücadelede bayağı eğlenmişiniz anlaşılan. Daha mutlu avlarınız olsun.

10. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Ayıptır söylemesi satır ette yemedik desem yalan olur :) umarım bir sonraki avımız hep birlikte olur ve dostluklar gelişir böylece herkes satır et yemiş olur :D

11. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Tebrik ederim güzel balıklar yakalamışsınız :) iyide organizasyon olmuş, devamını dilerim :)

12. saichaniam

saichaniam kazım irtik

mm

merhaba..resimdeki makina okuma boxter galiba..bende bu makineden yeni aldım ama henüz kullanmadım..performansı nasıl sizce makinenin..yorumunuzu sorabilirmiyim ?

13. sabriyazici

sabriyazici sabri

maaşallah daha iyileri yeni organizasyonlarda rast gelsin ellerinize sağlık

14. Thund3R

Thund3R Burak

Favori Kamış:
    Okuma V System 270 10-40gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40s
    Ikinizide tebrik ederim. Helal olsun biz butun gun sikintidan patladik ama omrumde ben boyle verimsiz bir gun gecirmemistim. Herneyse onemli olan sizin o kadar yoldan gelipde bos donmemenizdi, tekrardan tebrik ederim.

15. hakan_hatay

hakan_hatay hakan

Favori Makine:
    Shimano 4000 FB
    En İyi Avı:
    4 kg Sazan
    :)

Burak bey sanırım biz meraya biraz geç gittik :) (Benim yüzümden.) Kestirmeden gidelim dedik kaldık makilerin içinde. (En iyi yol bildiğin yoldur) Hakkaten de ne kadar verimsiz bir gündü. Arkadaşlarımıza hakkaten helal olsun. Ayrıca sana da helal olsun sabahtan akşama kadar bıkmadan usanmadan spin çalıştın.

Mehmet bey siz de kusura bakmayın fazla ilgilenemedik. Malum evli olunca fazla kalınmıyo. Umarım bidahaki sefere daha uzun süre görüşebiliriz. Merak ediyorum yanlış anlamayın benim verdiğim yemle mi aldınız çupraları? Tebrik ederim..

16. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Son fotoğraftaki atış stilinize bayıldım.

Özel bir ismi var mıdır?

17. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Teşekkürler Burak Bey gerçekten çok uğraştık zaten koşulları bilyorsunuz ama sizlerle tanışmak gerçekten keyifliydi balıklarda cabası oldu herkese teşekkürler

Atış stiline gelince artık nasıl hırs yaptıysam maketleri birden bire daha uzağa atmaya başladım atış stilinin özel bir ismi yok yani :) ama Mehmet in azmi diyebilriz atış stiline :D

Hakan bey sakın öyle düşünmeyin bizde biraz zamansız geldik ama yinede sizinle tanışma fırsatı bulduk yem konusuna gelince deniz solucanı çıkarıp aldık çipuraları sizin yemleri yengeçler yedi bolbol bilginiz olsun.reeling

18. çılgınbalıkçı

çılgınbalıkçı ŞABAN

Tebrikler daha güzellerine rastgele:)

19. Avistmk

Avistmk Mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO ALIVIO 2500
    En İyi Avı:
    Deniz Levreği 6,5 Kg.
    Makine beklentilerimin üzerindeydi ciddi anlamda.At çek için değilde dip takımında kullandık güzel performans aldık .Çipuraların hepsi o makineyle alındı.Takımlarımızı yazmayı unutmuşuz .Heyecandan ama ilk elin günahı olmaz derler ya buda bizim ilk raporumuz.Takımlar

Spin Takımlar

Kamış : DAM Onliner 2.40 20-40 Parçalı spin kamış
    Makine: DAİWA Sweppfire 2500x
    Yemler : Çeşitli maket balıklar

20. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Teşekkür ederim.
    En kısa zamanda daha bilgilendirici bir video bekliyorum sizden :thumb: