Merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandir beklenen paket sonunda elime ulaşti birkaç daiwa sp minnow, tsunami popper ve rapala core titanium iplerim, sahtelerim geldi Hepsini sevdim okşadim ilani aşk ettim resimledim sizlerle paylaşmak istedim Özellikle levrekçilerin sahtelerim için yorumlarini bekliyorum ( Kadir Levrek Peşinde ) özellikle Rapalalar 152mm 31,5gr Bunlar eski arşiv
http://imageshack.us/a/img594/4200/img02359201302262307.jpg valla ben bu sahteleri daha çok beğendim gerçi hepsi güzeller güzel trofeleri olur emre.
En alt gece, ortada olanıda gün açınca veya akşam suyunda hava kararana kadar deneyin. Diğerleride gündüz kullanılabilir. Su üstü çalışmadığım için yorum yapamıyorum Kadir abi ekler onlarıda
Teşekkürler yorumlar için spin işine yeni merak saldik sayilir daha spinle levrek alamasamda bu sene inşallah siftah yaparim diye düşünüyorum tavsiyelerinizi dinleyeceğim
Sahtelerin resimlerini göremesem de hayırlı ve nasipli olsunlar. Son 10 gündür Kadir abi (Kadir Levrek Peşinde) foruma girmiyor, bu arada. Ondan yorum beklemişsin, inşaallah bir sorunu yoktur ve girer yorumlar.
hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Bu arada emre rapala ipleri nereden ve kaça aldığını sakıncası yok ise öğrenebilirmiyim? Bende sipariş vereceğim fakat ebay de 10 dolarlık ipe 9 dolar kargo istiyolar
çok güzel sahteler maşallah tanesi 70 TL Türkiyede. eskileriniz de güzelmiş maşallah. hangi siteden aldınız acaba ? gümrükte sorun olmadı mı ?
Ceyhun yanlış görmüyorsam .254 mm yazıyor 12 lb'nin üzerinde. Bir de "trasfer" değil "transfer" olacak
Levreği korkutmak istiyorsan Emre, silikondan başka şeye para verme derim nacizane. Ben onlarda bunlardan korkacak göz görmüyorum hiç.
Teşekkür ederim.. İpleri ve sahteleri ebaydan aldim toplamina 47 dolar shipping verdim takipli olduğu için biraz tuzlu oldu nakliyesi iplerinde tanesi 15 dolar yani 21 22 dolara felan geldi herşeyiyle. Bi kaç kişi toplanip aliyoruz böle zamanlarda forumda sölemiştim arkadaşlara isteyen varsa mesaj atsin die bi kaç arkadaşada aldik bir sonraki kargo 20 dün sonra felan gelicek dilerseniz yakinsaniz sizede getirtebilirim.