| Hoşgeldiniz, sitemiz sportif amaçlı balık avcılığıyla ilgili konuların paylaşıldığı interaktif bir sitedir. Sitemize üye olarak dilerseniz sizde katılımda bulunabilir, av raporlarınızı yollayabilir, fotoğraf galerisinde kendinize ait bir albüm oluşturabilir, mevcut konulara, mesajlara ileti gönderebilir ve benzeri bir çok hizmetten faydalanabilirsiniz. Sitemize üye olmak için buradaki formu doldurup göndermeniz yeterlidir. Üyelik işlemi sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız buradaki formu kullanarak site yetkililerine ulaşabilirsiniz. Balıkavı.net üyeliğinizi hemen başlatmak için buraya tıklayınız. |
Kayseri (dream) Team --Part 4Bu sayfada Organizasyonlar kategorisi altında yer alan Gerçekleştirilen Organizasyonlar forumu içinde Kayseri (dream) Team --Part 4 başlıklı bir konu tartışılıyor. |
|
|||||||
|
Kayıt Ol | Şifremi Unuttum | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Site Düzeni | Postalanan bütün mesajlar Ailemize Ait Kurallar'a uygun olarak yollanır. Herhangi bir mesajı Moderatöre bildirmek için, mesajların sol alt kısmında görülen sarı ünlem işaretine tıklayıp bildirim yapabilirsiniz. |
Konu: Kayseri (dream) Team --Part 4 |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Görüntü Modları |
|
|
#1 |
|
Favori Kamışı: 1.80 kamış,diamond RD630 makina
En İyi Avı: Gümüş Balığı ( 6 gram )
|
Kayseri (dream) Team --Part 4
Bir rüya takım organizasyonu ile daha karşınızdayız.(Biraz abarttık galiba) Yine Cumartesi gecesini pazara bağlayan gece 4 de buluşup yola çıktık.Fıkralar hikayeler derken ( bu arada Mehmet abi tüm fıkraları bilmemden dolayı çok şikayetçi ) birde baktık barajın kenarında semaveri yakmış çay demliyoruz. Neyse çay ve puaçalarımızı yedikten hemen sonra oltalara sarıldık.Bu avımız diğer organizasyonlardaki gibi bereketli geçmesede Selçuğun yakaladığı somon ( şişman avrat) görülmeye değerdi.Avdan hiçbirimiz boş dönmedi.Geçen haftanın bahtsızı ben 2 Turna aldım.Serdar yine açılışı yaptı günün iyilerindendi .ilk defa tuttuğumuz balıkları oracıkta mangalda yapıp yemenin zevkine vardık.Sedat bu konudaki ustalığını konuşturdu.Aramıza yeni katılan ismail Abimizde av konusundaki hünerlerini gösterdi.Kayseri team artık 8 kişi
Ahmet abinin dükkanın alt katına Kayseri Team avcılık kulübü kurmayı düşünüyoruz haberiniz ola...Herneyse buradan tüm ekibe selamlar.. işte günün manzaraları.. İlk hazırlıklar.... ![]() Çay ve poğaçalar mideye ( Aç ayı oynamaz) ![]() ![]() Yakalamış Turnayı, geliyor aslanlar gibi Mehmet Abi heyttttt... ![]() İşte hasılattan bir parça.. ![]() Selçuk ve Şişman Avrat... ![]() Sedat hünerlerini gösteriyor... ![]() Turnadan daha lezzetli bir tatlı su balığı olduğunu bunu yiyene kadar bilmezdim. ![]()
|
|
#2 |
|
|
Resimlere devam...
Akşam yemeği .... ![]() Cappucino keyfi son muhabbet.... ![]() Dream Team Piknik sepeti.....Üzerine yazacaz bunun ![]() Sevgiler saygılar... Gürhan..
|
|
#3 |
|
Allah dream team'e zeval vermesin
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Favori Kamışı: oltam
En İyi Avı: Gelse :)
|
Şahane ALLAH bozmasın diyelim dostluğunuzu
, deniz alaları harika gözüküyor kim bilir tadı nasıldı , afiyet olsun
|
|
|
#5 |
|
tam bir rüya takım gerçekten paylaşımınız için teşekkürler
|
|
|
#6 | |
|
|
Alıntı:
Bu arada onlar Gökkuşağı alası..
|
|
|
#7 |
|
Gürhan, yine Dream Team olarak harika bir av çıkarmışsınız bence...
Buradan tüm takımı tebrik ederim. Elllerinize sağlık, bizimle bu güzellikleri paylaştığınız için. Demek Cumartesi gecesinden gidip Pazar akşama kadar avlandınız. Ne güzel. Ben de Cumartesi gündüz aynı yerdeydim (Bahçecik Barajında) sadece iki adet turna aldım, ama bunlar hayatımın ilk turnalarıydı. Yanlız benim anlamadığım o kadar at çek yapmamıza rağmen bize hiç alabalık denk gelmedi. Acaba kullanılan malzeme ve teknikte mi bir hata vardı acaba. Ben neler kullandığımı söyleyim size, meps beyaz üzeri mavi benekli (fransız) , meps sarı üstü kırmızı benekli, sasi beyaz renkte kuyruk kısmı kırmızı, yerli mepsler... Turnaları resimde gördüğünüz şu meps ile aldım, ancak neredeyse 5-6 saat at-çek yapmama rağmen hiç alabalık denk gelmedi, nedeni nedir sizce acaba? Her iki balıkta bu gördüğünüz meps ile yakalanmıştır: ![]() Acaba bu mepse alabalık atlamaz mı? Hadi buna atlamadı diyelim fransız mepslere de mi atlamaz? Sizin alabalık için kullandığınız başka bir teknik mi var? Son bir sorum daha olacak, o gölde bulunan alabalık çiftliklerinden çok fazla balık kaçtığı oluyor mu acaba? Bu ne bolluk yarabbim....
GÖKHAN '81 - AYT - DUBAI 0+ Konu MGB tarafından (29-11-2006 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
kayserinin süpermenleri
walla gurur duydum ne yalan söleyim, içim gitti sizin yanınızda olmak vardı balık tutamasakta sohbetlerinizi dinler muhabbetinize katılırdım ellerinize sağlık, allah devamını nasip etsin, her zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz
Ömer Uçmak / 1981 Kayseri / AB rh + KAYSERİ DREAM TEAM Konu Xomerx tarafından (28-11-2006 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Favori Kamışı: olta
En İyi Avı: alabalık şimdilik:)
|
süpersiniz valla tebrikler kutluyorum sizi
|
|
#10 |
|
kayseri team ellerinize sağlık bu görüntülerde en çok bittiğim şey o balık ne kadar kırmızı öyle sanki dana eti maşallah
![]()
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Görüntü Modları | |
|
|