Yağmur bereketi 26.03.2013 Spinning

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında adminselo tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Okulda her zamanki gibi Gökhan hocayla balık muhabbetlerimiz atçek yapalım felan dedi. Özlemiş atçeki :) Çarşamba hava iyi olursa gideriz dedim ama içimde de bir kut hihi Kursu iptal ettim erkenden Tekirdağ a geçtim yolda Gökhanı aradım akşam gidelim diye hihi Neyse doğru bizim berbere tıraşımı oldum eve geçtim hazırlandım bir yağmur ki ne yağmur :eek: :confused:

Ben balıktan vazgeçer gibi oldum Gökhan aradı gitmiyomuyuz diye yağmur felan dedim cabelas dedi :) Cabelaslara verdiğimiz para sonuna kadar helal olsun hakkını verdiler bu sene :p Benim çekincem yağmur değildi aslında yıldırım :( birde mutelif videoları görünce yağmurda balık bir fobi olmaya başladı bende .banghead

Neyse Gökhan hocanın ısrarları üzerine çıkmaya karar verdik Cabelaslarımızı giydik üstüne yağmurluklar 30 dk içinde Gökhan Tekirdağa varmıştı beni aldı koyulduk yola yol biraz uzun çetrefilli denemediğimiz ama balık yapacağını tahmin ettiğimiz bir avlak 30 dk daha gittikten sonra avlağa vardık.

İbrahim hocayıda aramıştık ama geçgelmişti eve yolda uzundu gelemedi sağlık olsun başka sefere inşallah ;) Sen geldin balık tutamadık dediğine saysın ben götürünce balığı tuttururum :p hihi Öyle balıksız yollamam hihi :hungry:

Avlağa varınca takımları hazırladık başladık silikonlarla at çek yapmaya ama tık yok neyse biraz daha denedim Selçuk dedim sen bildiğin işi yap. Çıkardım silikonu taktım gece sahtemi başladım atçeke yer değiştirdim yok sonra eski yere doğru gittim 1 atış 2 atış kıyıya 3-5 metre kala paşamız sağlam bir asıldı Gökhan aldık balığı diye bağırdım özlemişim keratayı hihi baya oldu görüşmeyeli.

Ben balığı alınca Gökhanda ben silikondan başkasını tanımam demesine rağmen rapalaya dönneye karar verdi bir gece rapalası istedi hihi en kıymetli gece rapalalarımdan birinini hizmetine sundum :p Benim sağıma doğru geçti bu sefer başladı atçeke benim az önce gittiğim yerde 5-10 dk geçmedi balığı aldı büyük bir heycan ve keyifle balığı çekti balık ilerde atlayınca çekmesi bir okadar keyifli oluyor tabi. Bu arada da yağmur sürekli ve arada şiddetlenerek devam ediyordu. Biraz daha atçek yaptık Gökhana yeter bukadar aldık nasibimizi gidelim dedim o da şoku ve heycanı birazda olsa üzerinden atmıştı tamam dedi ve döndük evlere ertesi günde okul vardı erken kalkılacaktı.

Makineler : Okuma 25 safina
    Misina: Power pro
    Leader: Yok ip misina direk klipse bağlı ;)
    Kamışlar : Yassei ve Carmoran bull fighter
    Sahteler: Pembe ve Gümüş renkli

Bukadar yazı yeter işte resimler

Bunlarda benim Kurs öğrencilerinden bir kaçı Tekirdağdaki il birinciliği turnuvasında
    Ön tarafta elinde su şisesi olan benim canavar diğerleri uzakta seçilmiyor :)

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hey maşallah, iki yakışıklı da çok sağlam görünüyor, ikinizin de ellerine sağlık :thumb:

3. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    dostum dün akşam her şey muhteşemdi, cabelas tulumlar, takımlar, sahteler ve bizi üzmeyen zamanında gelen levrekler :) bu sene bereketli oldu inşallah hep böyle devam eder :)

4. Pascal33

Pascal33 Bora

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 Spin Kamış
    Favori Makine:
    shimano technium 3000 sfc
    En İyi Avı:
    Levrek 2.5 Kg
    Tebrikler hocam,balıkların maşallahı var :)
    Bol trofeli avlar dileklerimle..

5. Burak_A.

Burak_A. Burak Akıncıoğlu

Favori Kamış:
    Lineaeffe Fury Caster, 4.20 / Daiwa CrossFire 2.70
    Favori Makine:
    Daiwa EmblemPro 6000 A / Penn Affinity 7000 / Daiwa Regal 3000 5iA
    Tüm canavarların maşallahı var ;)
    Tebrikler hocam, böyle keyifli avlarınız daim olsun. Rastgele.

6. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Hepinize teşekkürler bu avın esas kahramanı beni balığa çıkmaya inandım gidelim dostum diyerek ikna eden Gökhan hocadır :)

Sayende dostum bu senin avın :)

7. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Böyle raporlari özlemiştik
    Tebrik ederim başarilarinizin devamini dilerim :)

8. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Maşallah. Birin balık tuttuğunu görmek iyi oldu. Yeni başlamıştım ki hiç birşey vurmadı tamda bazım geçsem diyordum. Demek ki sabır edecez

9. laplace2006

laplace2006 ÜNAL

Favori Kamış:
    Shimano Yase SeaBass 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 2500
    En İyi Avı:
    Kalkan 46 cm-2 kg/Kofana 41 cm
    Hocam tebrik ederim, maşallah..
    Yakında levrek uğruna Tekirdağ'a kadar gelmeyi düşünüyorum. Hedefi büyüttük bizim buralar bereketli değil, hatta hiç yok :)

10. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    palamut , lufer , kirlangic
    harika bi av olmuş tebrikler.

11. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Tebrikler kardeşim. Çok güzel balıklar.

Tulumu almışsınız :D Hayırlı olsun iyi avlarda kullanın. Dediğin gibi verilen parayı sonuna kadar hak ediyor :D Bakımını da ihmal etme ama. Her avdan sonra tatlı suyla yıkayıp, açık şekilde kurumaya bırak.

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Hocam, gayet güzel balıklar, bayağı da toplular bizim burada çıkan balıklara göre. Benim de aklıma kurt düşürdü şimdi bu rapor. :)
    Yeni mera denemesinin de başarılı geçmesi ayrıca mutlu edici sizler adına. :)

Keyifli rapor için teşekkür eder, devamını dilerim. :)

13. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Helal olsun tebrikler ikisi de muhteşem

14. iceeyes35

iceeyes35 mesut

tebrikler levrekler şahane görünüyor.

15. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    yağmur demedik çamur demedik,gece-gündüz demedik levrekleri aldık diyorsunuz yani.işte avcının azmi. ikinizi de tebrik ederiz hocam.rastgele

16. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    hey maşallah paşalara bak muhteşem valla:thumb: ikinizide tebrik ediorum zor şartlara ramen güzel av gerçekleştirmişsiniz..:thumb: dün sabah 5:30 gibi bende çıktım ama boşbanghead su üstü kullanmak zorundaydım ama çok dalga vardı.. pek zevk vermedi bu arada biraz da tırstım selcuk'un da dediği gibi karbon kamış kullanıyoruz ve hava baya bulutluydu birde uzaklardan gök gürültüsü gelmeye başladı dedim gürkan riske gerek yok 7 gibi toplanıp kaçtım evehihi

Bu arada raporlara geri dönmen sevindirici selcuk tekirdağ raporuna hasret kaldık:thumb:

17. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Vallahi ne yalan söyleyeyim, balık aldık deyince, iki tane 70lik aldınız sandım:D

İlaç gibi geldi bak buhihi Tam da zamanıydı. Tebrikler kardeşlerim:D

Balığı ordan almanıza daha çok sevindim, bu aene hem lüfer, hemde levrek yaptı çok iyi:D

18. GencoGnc

GencoGnc Genco

Tebrikler Selçuk,ikisi de güzel boy hayvanlar.

19. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    sazan 5kg,levrek 1.5 kg kofana
    işte budur helal olsun selcuk ve gökhan hocam cidden aradıgınızda 70 lik aldınız sandık cagrıyla kahvede macı izlerken :D sizi o yagmurdaki azminizden dolayı once tebrik ediyorum ve gökhan hocam sen bu işi çözdün artık kendim tutmuş kadar sevindim adınıza oltanızın ucu hic bos kalmaması dilegiyle tekrar tebrikler balıklarda trofe masallah

20. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    antalyada tek cıkan levrek merasını deştirler, taş doldurdular rezil ettiler gitmiyorum o yüzden sınırlı balık meramızın oldugunu biliyorum, ve bu yüzden tutulmuyor ve önüne gelen balıkcılar takacılar olsun ag germekten bıkmadılar bu levreği ben göremiyecem sanırım :) çok güzel rastgele yakışıklı levrolar afiyet olsun.