28-29/EYLÜL/2013 KOFANA VE LÜFER 62 BALIK (Alico&Boğaç&Deniz)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    28 Eylül Cumartesiyi pazara bağlayan gece başlayan av maratonumuz yem süzme vs telaşlarımız yorgunluğa yenik düşmemiz ve uyumamız;
    Sabahın kör ışıklarında daha doğrusu gece başlayan hareketli saatlerle beraber saat 3 sularıydı. uyumuş kalmışım O arada telefon Yıkılıyor. Baktım Can. aramasa zaten uyuyup kalırdık herhalde. ben hale geçiyorum der demez tamam dedik ve hemen ekip ile gecenın 3 ünde telefon trafiği ve halde buluşma. Sabah kahvaltısı şu bu derken. zaTen Cuma ve Cumartesi epey yorulmuşuz bir kasa su dahi değmemiş kasayı can kaptı. ortak yapalım dedik ve Aret güzelce payladı. buz kumanya şu bu derken. saat 5 te su üstündeydik. dedik hep beraber takılalım. bakırköy civarlarında muhabbet olsun. ve gün daha patlamadan suyla buluştu oltalar. Bakırköyde 8 balık aldık. çok güzel balıklar kofana ayarı süper olacak herhalde dedik.
    Ve arkasından bir akadaşımız hemen tam yol ver el dedi ana meraya Cana biz gidiyoruz gelin dedik. tam yol toka ana meradayız. saat 9,30 olmuş 3 saat kaybetmişiz bu arada. o saatte başka arkadaş yeminiz varmı diye bizi arıyor bu kadar balı varmış yani bizde yanımıza aldığımız yemlerden başka dolapta bir gün önceden buz üstünde yatan yemleri iyiki almışız. Hatta hatta benim partnerin.
    Bugün balık olmaz abi, bu kadar yeme ne gerek var. biz şumuyuz bumuyuz. laflarını, daha o tam yola yakın giderken kestiğim yarım kasa yemi yarım saatte hazır vaziyete getirdim. ve başladık balık tutmaya yok böyle bir olay. kurşun dibe değdi. harttt, üstünde deniz yem ver tak at üstünde. ve yem Can bizi tekrar ararken yem bitti. Kaldık buzluk yemlerine olsun devam. bu arada bedenler dayanmıyor çekmeye , boğaçın çelik telini yedi gitti adam. ve böyle sürdü akşama kadar yorulduk kollarım tutmaz oldu yaklaşık 3 kere mola verdik ter sildik. dinlendik. o kadar balık geldi. limit üstü balıklar cetvele yatırdık 52 cm ler 56 cm balıklar kiloluklar o kadar eğlenceliydi. yorgunluktan hala kendime gelemedim. akşam suyuna kalmadık iyikide kalmadık ve döndük. yoksa herhalde yorgunluğa yorgunluk katardık daha çok. halen üzerimden atamadım haftasonunun yorgunluğunu.
    Bu arada biz ne kadar balık aldık derseniz boğaç eve 7 balık ben ise 9 balık aldım. gerisi dostlara. Ayrıca cumartesi gününden livardaki Lüferleri kim yedi ise Ortaya çıksın. yoksa tarafımızdan zaten helal edilmiştir.......

Dahası ve bereketlilerinin her zaman oltalarınızda olması dileğiyle.......

Lüfer görmek istemiyorum bir kaç gün.....

Uploaded with ImageShack.us

2. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bir kocaman maşallahta size gelsin abi, harika. bir av olmuş. MAŞALLAH! !!

3. istavrit

istavrit Boğaç

Pazar günü balık olmaz abi ,
    Cumartesi süzülen yemleri atalım abi
    Pazar günü yatalım abi
    5,5 metrede kofana gelir mi abi
    Abi kumanya öğlene kadar yeter
    Mazot yeter abi almayalım
    İç merada balık gelir mi direk boru üstü yapalım abi

Bunlar hep ters uğur :D

Ne ters uğur yapmışım ,İstanbul yıkıldı :cool:

Çok eğlendik ,çok güldük ,sağolsun Usta yine sanatını konuşturdu.Yine çok ince işler öğretti

Allah nice kazasız belasız ,eğlenceli ,bereketli avlar nasip ettin
    Herkese Rasgele ,

Not :Bu sene bir daha böyle balık yapmaz :D :p

4. imece

imece Erdinç İme

Favori Kamış:
    lineaeffe tournament
    Favori Makine:
    okuma salina 2 10000
    En İyi Avı:
    Henüz gerçekleşmedi.
    Maşallah daha iyileri denk gelsin. Tebrikler Üstadım.

5. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Pazar balık yıkılacak Boğaç hasss..... abi ya...
    pazar yatmayalım çok balık olacak ya abi bizim av 1 de sonlanır gider yatarız abi..
    5,5 metrede ne geldiğini gördün...
    Abi kumanya öğlene kadar yeter. Sabah bitti. İn ayvalık tostu yaptır gel yanında bolca kola ve su al..

En enteresanı mazot yeter Abi. yetti. yıllardır dokunmadığımız zulayı patlattık kenarda duran senin gibi ölçüm yapan duayenin ben taaa.....

İç kırmalıkta gelen balıklar dallamamı dallamaydı.

Not: Bu sene böyle balık yapmaz diyen Partnere hodimeydan daha bu işin çereziydi......

Bunlar hep ters uğur değil ters kolpa. ben adamımı tanımazmıyım.

Ben bugün takımları yeni aştan yeniliyim Kestane karası ve Koç katımı bitsinn ertesinde görürüm ben gelmeyen Balığı.....

6. DENNNNNNİZ

DENNNNNNİZ Deniz

Abi hiç kolpayı verme saat 1 gibi bırakırız dedin ve hep ters uğur dimi bu arada:)

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Gerçekten unutulmaz bir gün yaşandı. Balık hem bol hem çok iriydi. İğneleri açıyor hatta kesiyorlardı. Geçen sene bayram ettiğimiz balıklar bu sene gözümüze yavru gözükmeye başladı.

Sizin de avınızı tebrik ederim, birkaç saat kaybetsek de bu furyadan kısmetimizi aldık hepimiz. İnşallah bu inişin devamı da gelir...

8. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Deniz'cim madem saat 1'de bırakırız demiş sen de hiç bişey demeden saat 1'de alacaktın oltayı eline ve sen devam edecektin:) Bir daha böyle bir şey olursa fırsatı kaçırma bence.

9. DENNNNNNİZ

DENNNNNNİZ Deniz

Abi çok haklısın ama ben çarşamba akşamını bekliorum

10. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    çok güzel avlar maşallah.tebrik ederim elinize emeğinize sağlık biz tutamasakta böyle balıkların hala olduğunu bilmek çok güzel sayenizde gözümüz gönlümüz açıldı.bizde geçen ay arkadaşlarla ortak tekne aldık ve küçük çekmece derede duruyo.yalnız bu uzun olta işinde acemiyim.öncelikle zarganaları kumkapıdan mı alındı ve saat kaçta almak gerek.ayrıca takımlarınız çelik tel ile mi bağlıydı.zarganayı tam mı takıyosunuz yoksa yarım filetomu çıkarıyosunuz.yardımcı olursanız sevinirim bide aslında zarcananın takılmasını soracam ama idk

11. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    Tebrikler üstadım.Muhabbetiniz,bereketiniz daim olsun:) Sıkı durun çok balık yollayacağız size...

12. GencoGnc

GencoGnc Genco

İşte korka korka beklediğim rapor :eek:

Tebrik ederim herkesi,iriler geçerken uyanıp erken davranmak gerekiyor.

13. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Ustam bu lüfer sanatının tartışmasız en iyilerindensiniz.Saygılarımla

14. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Şimdiden rastgelsin Deniz, iyi haberlerini bekliyorum.

15. talip yeşiltepe

talip yeşiltepe talip yeşiltepe

tebrikler..sanki aret ile yarışmışsınız birbirinden güzel raporlar.

16. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Tebrik ler böyle balık raporunada bu boy balıklarada hasrettik oltanız boşreeling neşeniz eksik olmasın:thumb:

17. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Neşeniz ve coşkunuz rapordan belli oluyor. Harika bir av yapılmış. Tebrik ederim. :) Limit sorununu kırmak için yasadaki bir bug'dan yararlanılmış. :D (tekneye etkisiz eleman almak gibi) :D:D:D

Nice keyifli avlarınız olsun, bu balık ne zaman dikili'ye ulaşır bir bilen varmı? :D

18. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Yapacak inan birşey yoktu. yoktu diyorum. Ne atarsan balık ne atarsan yaprak yarım leş. ayakkabı, postal tüy ne atarsan işte.
    Hatta hatta ötesinde tarih buguda ilave :D

19. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Maşallah.Yine yapmışsınız yapacağınızı.tüm takımı zevkle takip ediyorum.Daha iyilerine diyeceğim ama daha iyisi nasıl olur onu kestiremiyorum :)Herhalde orkinoslar,torikler olur herhalde...

20. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :D :D :p

Anlıyorum abi :p Güzel av olmuş ama... Bizde palamutla karşılaşmışitık böyle, nasıl olduğunu biliyorum. Elini soksan eline vuracak balık o derece. Öyle bir anda düşünebilmek gerçekten çok zor. Herşey bitince insan şöyle bir bakınca, oha biz ne yapmışız diyebiliyor. :D:D:D

Hep denk gelir umarım, fotograftaki sen misin abi? hihi Gözlerin parlıyo valla :D hihi