Denizin Bayram hediyeleri bunlar

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında UZM-36 tarafından paylaşıldı.

1. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Herkese Selamlar ve iyi bayramlar, 11.10.2013 günü saat:16.00 sıralarında nihayet Dörtyolumuza gelerek 12 günlük yıllık izne başlamış bulunmaktayım günlerdir özlemini çektiğim denizimizle buluşmanın heyecanı içindeyim ve hemen 1 saat kadar yakın akrabalarla görüşerek, kendimi Dörtyol balıkçı barınağına attım hemen günler önceden hazır takımları araç bagajından çıkartarak at çek yapmaya başladım daha 2.ci atışta meşhur sitrike pro marka JL-120F- 206A -1.3-2.2 m. batarlı sahteme çok güzel bişeler bindi tam sarmaya başladım çırrrrrrrrrrrrr kalama açık kalmış balık alıp götürüyor sahteyi zor bela kalamayı kapattım derken güzelim balık vermiş olduğum boşluk tan yararlanıp kaçmayı başardı, kesinlikle bunun baracuda olduğuna emindim, tekrardan atışlara devam ederken bir kaç defa daha güzel vuruşlar almama rağmen maalesef dışarıya hiç davet edemedim, ancak benim için sevindirici olan yanı ise 1 saat kadar antreman yapmış olmam ve merada balık olduğunu teyit etmemdi. 12.10.2013 günü sabah 07.00 sıralarında ise yine balıkçı barınağına gittim yine sahte denemelerime başladım takipler vuruşlar almama rağmen tam olarak balıkları kandıramıyordum, başka 2 balıkçı ara ara silikon çaparilerle orkinos palazlarını çekiyorlardı, bende onlardan ilham alarak tüylü çapari atmaya karar verdim ve bir kaç deneme sonucunda müthiş bir orkinos çaparime bindi ve beni çok uğraştırdı bir türlü başını dışarıya çıkartamadım zaman zaman makinayı zorluyor beni yoruyordu en az 2 kilo kadar vardı bulunduğum kayaya kadar yaklaştırdım r balığı net bir şekilde görüyordum ancak çok hırçın olduğundan bir türlü dışarıya alamadım ve olta birden boşaldı kaçtığına üzüldüm ancak güzel bir adranelin yaşamış oldum, bayram hazırlıkları olduğundan mecbur gitmek zorunda kaldım yapacak işleri bitirdikten sonra taki saat:16.00 sıralarında yine balıkçı barınağına gittim bu sefer tutmalıydım yine kedime göre meşhur olan sitrike pro marka JL-120F- 206A -1.3-2.2 m. batarlı sahtemle at-çeke başladım ve 17.00 sıralarında kuvvetli bir balık sahteme asıldı ve güzel bir mücadeleden sonra sonunda dışarıya alabildim sevinçliydim çok güzel bir baracuda yakalamış oldum ve biraz daha denemelerden sonra havada kararınca evin yolunu tuttum.

At-çeke bir kaç gün aradan sonra 16.10.2013 bayramın ikinci günü saat.09.00 sıralarında yine balıkçı barınağına gittim, yeni almış olduğum Kendo marka sahtemle at-çeke başladım ve bir saat sonra güzel bir vuruş ve balık sahtede ve beni müthiş zorluyor sonunda kayaya yaklaştırdım ve dışarı aldım tam elimle tuttum derken yaklaşık 2 kiloluk güzel bir akya ellerimin arasından kaydı ve ait olduğu denize düştü, çok üzüldüm hep kaçırıyordum, yine kepçe yi yanıma almamıştım bu yüzden çok balık kaçırmıştım, yinede yılmayarak at-çeke devam ettim aradan yarım saat geçti ve yine şimdiye kadar yaşamadığım bir zorlukla mücadele etmeye başladım ve bulunduğum yere yaklaşık 10 metre kalmıştı oda nesi sahteye 2 adet kofana takılmış ve arkalarında da daha büyük bir kofana daha takipde inanamadım tam dışarı alıyorum kofananın biri düştü ancak diğerini dışarıya almayı başardım. müthiş bir görünüm ve mücadeleyle karşılaşmıştım bu beni birazda olsa rahatlatmıştı akya kaçırmamın üzüntüsünü birazda olsa üzerimden almıştı, ve bu hızla at çeke devam ederken yine 20 dakika kadar sonra güzel bir vuruşla sahtemi yine bir balık ziyaret etmişti ve balık sahtede ancak değişik bir mücadele bu balık daha bir başka zorluyordu sonunda dışarı aldım ve buda güzel bir çatalkuyruktu çok güzel bir gün geçirdim deniz bana bugün üzüntünün yanı sıra bayram hediyelerimi vermeyi ihmal etmedi. Herkese rastgele, Saygılarımla..

2. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Maşaallah mükemmel balıklar iyi bayramlar rast gelsin inşaallah :)

3. Uğur09

Uğur09 Muammer

Favori Kamış:
    Mitchell Mediterranee 430 Surf
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer nose pover
    En İyi Avı:
    740gr ve 480gr.(2)'si aynı anda ÇUPRA
    Tebrikler...:thumb: Adrenalin ve sonuçlar süper olmuş...

4. Orxan

Orxan Orxan

Tebrikler verimli ve guzel av olmus

5. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Tebrikler güzel anlatım,güzel balıklar daha güzelleri rast gelsin kepçeniz yanınızda olsun ..:)

6. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Mahmut abi, yine gösterdin at çek konusundaki uzmanlığnı tebrik ederim güzel mücadeleler yaşamışsın bende okurken yanındaymışım gibi hissettim ellerine sağlık...

7. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Maşallah tebrikler..

8. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrikler abi.

Bazı yerlerde kofana irisine yanlış olarak akya denir. Sen bu iki farklı balığı avlayıp birlikte fotoğraflayarak benzerliklerini ve farklılıklarını da gayet güzel ortaya koymuş oldun.

Daha iyilerine rastgelsin.

9. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    öncelikle memlekete hoşgeldin. tebrikler, güzel balıklar yakalamışsın, hele kofanayı çok özlemiştim, demek ki artık hasret bitiyor :thumb: mekan bu günlerde oldukça verimli.

geçen hafta çok güzel balıklar aldık, akya, kuzu, baraküda ve orkinos vardı. kepçemiz olmasına rağmen bazılarını kepçeleme esnasında, bazılarını da mücadele esnasında kaçırdık. hatta ne olduğunu göremediğim biri benim iğneyi açıp gitti. bu sabah yine kendilerini ziyaret edecektim ama cenazemiz olunca kaldı.

10. ömer333

ömer333 ömer

Favori Kamış:
    şimano
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    mahmut bey tebrik ederim sahtenizin modeli nedir acaba

11. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    çok güzel avlar yapmışsınız,tebrik ederim:) nicesine rasgelesin

12. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Tebrikler güzel anlar yaşamışsınız. Bende 3 gündür canlı kefal yüzdürüyorum. Maalesef kefali bulana kadar akşam oluyor. Dün bitane 50 cmlik kefali attık buna anca orkinos basar falan derken kefal bi an hareketlendi ve misine bomboş kaldı. Bacak akdar kofanalar kol geziyor şuan Akdenizde...

13. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler sizede iyi bayramlar.

14. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim daha iyileri sizlere rastgelsin.

15. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler sizede rastgele

16. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim içimden geldiği gibi yazmaya çalıştım, sizede daha iyileri rastgelsin.

17. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yakubum Teşekkür ederim, seninde yanımda olmanı isterdim. güzel aksiyonlar güzel vuruşları güzel balıkları seninde tatmanı isterdim görüşmek üzere iyi bayramlar..

18. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim.

19. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler sizede daha iyileri rastgelsin

20. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bilge Hoş bulduk kardeş, ayrıca başın sagolsun allah başka acılar vemesin.
    evet mekan o gün çok verimliydi ben bile şaşırdım mecburen saat:12.00 gibi ayrılmak zorunda kaldım inşalla izinin kalan 3-4 gününde de güzel balıklar tutmak nasip olur görüşmek üzere rastgele