Değerli Üyeler Ya bu bir dönemdir,yada Sivrice sularından ayrı kaldığım 2,5 senelik süre zarfında bereket misliyle artmıştır,bu şekilde düşünmekteyim. Gelen misafir kardeşlerle akşamüstü,ayaklarının tozuyla avlanmak üzere açıldık. Kerterizimin üzerine geldiğimizde Sivrice Babası herzamanki karanlık suratına bürünerek,anında topukladı uzaklaştı. Selam,sabah vermeden. Neyse,yemlerimiz çok iyiydi,kurtlar adeta hopluyor,sülünesler dokunur,dokunmaz kabuklarına çekiliyor,mamunlar ise zıp,zıp zıplıyorlardı. İndirdik ve aldık,kimi zaman ikili,kimi zaman 3'lü,arada hayli iiriler,Has mercanlar,Fangri mercanlar,yakışıklı iskaratozlar,arada karagözler,aradada iri istavritler. Hava kararınca koy içine çekildik.Bu kere koca iskaratozlar hücuma geçti. Arada iri kupezler ve erkek mercanlar. Midem ağrıyordu hiç kesmedi o halde dayanıyordum. Beni kendime getiren iki muhteşem vuruş aldım. İlkinde kırılan iğne ve ardındanda pek güvendiğim,kalan son bobinini kullanmaya kıyamadığım Yo-zuri 0,35 kösteğin son anda dayanamayıp kopması,koca fangrinin ardından bakakalmam. Neticede dönmeye karar verdik.Nede olsa milli maçı seyredecektik. İlişikte biten şarjımdan ötürü tam ortaya koyamadığım avımızdan bazı kareler sunuyorum. Sevgi ve saygımla kalınız. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Izdırabım devam ediyor ama gülümseyebiliyorum. Uploaded with ImageShack.us
Vedat amca yine şahane bir av olmuş, yassı balıklar harika görünüyorlar Ayrıca mide rahatsızlığın içinde çok geçmiş olsun, umarım şu an ağrın geçmiştir ve iyisindir... Tebrik ederim, öpüyorum ellerinden.. saygılar...
Maşşallah.. Daha ne denilebilir ki?. Bu yaşta bu azme, bu sevgiye söyleyenecek en güzel söz bence.. Rastgelsin Vedat Baba
Balıklar müthiş görünüyor.Buarada yıllardır saros körfezinde av yapan biri olarak 2-3 yıldır mercan patlamasının ben de farkındayım
forumda yeniyim. Vedat abi siz bizler için çıtayı yükselten bir avcısınız. Herhalde tebrik edilmekten fenalık gelmiştir. Rastgelsin...
Abi Allah neşeni bozmasın.Keyifli ve neşeli bir av günü yaşamışsın(mide su koysada bozamamış keyfini).EN KÖTÜ GÜNÜN BÖYLE GEÇER İNŞALLAH.
yahu vedat baba 2.5 yıl ayrı kalınca sivriceden,mera eski haline dönmüş,bu sene de böyle kofa kofa balık,2.5 yıl sonra yine kofa kofa balık
Vedat amca Çok geçmiş olsun. Yine güzel bir av yamışsınız Sağlıklı günler de daha bol avların olması dileğiyle...
Geçmiş olsun, en kısa zamanda bir gastroenterolog'a görünmeniz lazım. Raporunuzla ilgili söylenecekler söylenmiş. Rüya gibi. Balık yemeyi üniversitede seven, 3 aydır da tuttuğu balığı yiyen bendeniz saygılar sunar.