Merhaba dostlar levrek kovalamaya devam ediyoruz. Avlağa vardıktan sonra takımları hazırlayıp başladık at çek yakmaya. 20 dk kadar hiç bir hareket yok o ara Koray bir sigara molası verdi eşyaların yanına gitti. Bende o ara seri atışlarla aynı bölgeyi zorluyorum fakat birşey yok. Biraz ilerleyip kayalığın olduğu yere gittim. 3-5 atış yaptım yapmadım çırrrrrrrr hihi kalama deli gibi akmaya başladı oldukça iri bir balık sarıyım balıkla mücadele ediyim diyene kadar balık kurtulu verdi O da denizin kısmetiymiş sağlık olsun. Koray geldi var mı bişey aga dedi dedim kaçırdık Koray iri bitane. Sağlık olsun felan derken Korayda başladı atçek e. 10 dk sonra tekrar bir vuruş kalama yine cırrr akıyor hihi ilk 1 dk balık iyi bir direnç gösterdi fakat kıyıya çabuk geldi ki belliydi bu bir ispendekti Paşa (cık) fazla zarar görmesin diye alel acele rapala üstünde fotoğrafını çekip iğneyi çıkarıp hemen ait olduğu yere suya iade ettim Rapala ile kıyas ettiğimde 35-36 cm civarında bir ispendek olduğunu tahmin ediyorum.mrsparkle Daha sonraki denemelerimiz sonuçsuz kaldı ve takımları toplayıp avı sonlandırdık daha güzelleri sizlere rastgelsin. Ekipman: Kamış: Shimano Scimitar 10-35 Makine : Exage 3000 sdf Misina : Okuma seabas 0.26
Tebrik ederim Selçuk, keyifli bir rapor. Hafiften de özenmedin değil. 2 haftadır atçek yapamıyorum. Nice güzel avların olsun. Hafiften bir eleştirim olacak; 35 - 36 cm'lik balığa nasıl kalama aldırdın, çok mu gevşek kullanıyorsunuz? Sen daha iyi bilirsin ama o şekilde çok balık kaçıracaksın.
sizden hep gördüğümüz örnek davranış için tebrikler Selçuk hocam.. Kaçan balık büyük olur, soyu tükenmezse elbette tosun paşalarıyla tanışırız bol şanslarınız olsun rastgele
Teşekkür ederim Volkan abi sen yemlide bulunca balığı unuttuın tabi atçeki hihi Kalama çok açık olmaz bende Volkan abi ayarada elim alıştı. Vedat amcanın yaptığı gibi uçtanda yapmıyorum üstelik ki o şekil kalama daha gevşek oluyor. Elle kontrol ederim kamışın uçuna ve kuvvete göre akan misinaya bakarım normal şartlarda 2-4 kg arası balıklara göre tam gelir fakat bazı ispendekler ilk yakalanma anında baya yüksek bir refleks gösterip kalama alabiliyorlar kısa sürsede zaten balığın çabuk pes ettiğini ve küçük balık olduğunu anladığımı yazdım
Teşekkürler Özden. Hep öyle küçük oldu mu kaçmaz gerçi gerekte yok onların kaçmasına Daha güzelleri sana rastgelsin. Devlet şu kısır döngülerden kurtulup halka hizmete başladığında umuyorum ki balıkçılığı ve denizlerimizi kurtaracak ve güzelleştirecek düzenlemeler , çalışmalar yapılacaktır diye umut ediyorum.
Tebrikler hem avınıza hemde davranışınıza. Bu yoklukta çok nadirdir bu balığı geri salan Sahteniz Maxrap FHC 13 mü acaba? Benim lüfer katilim levrek katili olmuş
Tebrikler Selçuk, kaçan balik büyük olurmuş kaçamayaninda vicdani limitlerine takilmasi ve özgürlüğüne kavuşması çok güzel. Örnek davranişindan ötürü tebrik ederim. 85Cm'lik paşalar birakmasin peşini inşallah Tebrikler.
Hem tebrikler hem de iade ettiğiniz balık için teşekkürler. Maalesef insanlar sizin iade ettiğinizin yarı boyunu TORBAYA atıyorlar, sizin gibi avcılar olduğunu da hatırlamak insana ümit veriyor.