Üst segment spin takımı aldığım için elimde fazlalık olan ürünleri satıyorum. Tercihim izmir içi elden teslimdir, kargolanacak olursa kargo alıcı ödemelidir. Fiyatları mümkün olduğunca uygun tutmaya çalıştım, toplu alacak olan olursa küçük bir indirim yapabilirim. İlgilenenler özel mesaj atabilirler. 1-Shimano Forcemaster AX 240 10-30 gr atarlı kamış: 2-3 avda kullanıldı kozmetik sorunu yoktur. Sıfırı 197 ile 219 lira arasında fiyatı : 150 lira En uç yüzük orjinali ile değiştirilmiştir. Alana 1 adet orjinal shimano platin uç halka hediye edilecektir. 2- İtalian CYRANO Spinning 2.70 15-40 gr atarlı kamış. Kullanılmıştır, kozmetik kusuru bir miktar vardır. Sıfır fiyatını bilmiyorum Fİyatı 50 lira 3- Daiwa crosscast 5000 s surf makina. 5-10 avda kullanılmıştır sorunsuzdur, artık yemli av yapmadığım için satılıktır. Sıfırı 215 ile 275 lira arasındadır. Fiyatı 130 lira 4- Shimano Exage 3000 sfc makina. Kullanılmıştır, kozmetik bir kaç çizik vs vardır. Yedek kafa mevcuttur. Sıfırı 210-260 lira arasıdır. Fİyatı 100 lira 5- Mitchell avocat 2 s2000 makina. Kullanılmıştır kozmetik sorunları vardır, çalışması sorunsuzdur, yedek kafası mevcuttur. Sıfırını bilmiyorum fiyatı 30 lira
Shimano exage pazartesi gününe kadar rezerve edilmiştir. Eğer satılmazsa o gün tekrar bilgi verilecektir.
biraz öyle oldu abi depomda durana kadar kullanacak olan kişiye gitsin (bende yeni makina aldım gelen parayla da yeni kamış alayım )
Shimano forcemaster:130 lira İtallian cyrano ile mitchell avocatII birlikte 60 lira olarak fiyatlar güncellenmiştir. Daiwa makina için bir kişiye söz verdim eğer geri dönüş olmazsa 110 liraya da onu verebilirim...
Daiwa makina satılmıştır, diğer ürünler için konu günceldir. Shimano forcemaster:130 lira İtallian cyrano ile mitchell avocatII birlikte 60 lira olarak fiyatlar güncellenmiştir.
Shimano forcemaster:120 lira İtallian cyrano 50 lira olarak güncellenmiştir. Kamışların ikisini alana mitchell makina hediye edilecektir Artık alıverin gari patron çıldırdı
Aldım teşekkürler. Rezerve edebilirmisin ilanda bu günlük. Ulaşıp özelden mesaj yazarım sanada. Teşekkürler.