| 06-05-2007, 22:58 | #1 |
|
ARİF / MERSİN-TARSUS
Favori Kamışı: Surf Casting
En İyi Avı: Levrek 4800 KG--Mırmır 850 gr
|
| 06-05-2007, 23:11 | #2 |
|
Favori Kamışı: Zıpkın Olta
En İyi Avı: 3 gr. Kaya Balığı
|
Maşaallah, abi bu ne ***, yakalandığı iyi olmuş bu yoksa günde rahat 4-5 kilo balık yer.
Gölde balık kalmaz valla... |
|
|
|
| 06-05-2007, 23:24 | #3 |
|
Favori Kamışı: olta
|
bizim sularımızda keşke olsa ama...bilinçsiz avlanmalar bizim sularımızda bu kadar büyümesine müsaade etmez diyorum....
|
| 07-05-2007, 01:15 | #4 |
|
Ertan Çetin / Haskovo-Bulgaristan
Favori Kamışı: Trabucco
Favori Makinası: Daiwa Emblem-Z
En İyi Avı: Yayın,Sazan,Turna
|
bundan yaklaşık 25 sene önce semtteki balıkçı tezgahında hiç unutamıyorum o boyda bir turna görmüştüm.
_____ ________ ___________ ______________ Ne kulüp,ne dernek,nede takım üyesi...sadece ve sadece bireysel hobici.Bilgi sahibi olmadan,fikir sahibi olanlara aşina değilim. Hayatta iki şeye hakkım olduğuna karar verdim:Özgürlük ve ölüm birine sahip olamazsam ötekisini isterim,çünkü hiçkimse canlı canlı beni tutsak edemez. Mutlu iken söz verme, Üzgünsen cevap verme, Öfkeliysen karar verme... |
|
|
|
| 07-05-2007, 07:57 | #5 |
|
ömer / Kayseri
|
maşallah maşallah turna olmaktan çıkmış canavar olmuş bu
|
| 07-05-2007, 08:17 | #6 |
|
Huseyin Alp Arslan / Auckland/Yeni Zealanda
Favori Kamışı: olta ve oltadan baska hic bir sey
En İyi Avı: 22 kg Kingfish
|
Darisi basimiza ama "armut pis, agzima dus" le olmaz bu isler. Akademisyen arkadaslardan ricam , bize yardimci olsalar da ogrensek. Kac tur turna var.
Bu kadar buyuyen turnalar bir tur olmasi yuzunden mi? yoksa beslenme kosullari mi boyle buyumeye yol aciyor?Bilmekte fayda var diyorum. Bana bu turna farkli bir tur gibi geldi.Gecenlerde Isvecten Yakaladigi turnanin resmini gonderen arkadasimizin turnasina cok benziyor.
|
| 07-05-2007, 09:37 | #7 |
|
|
41 kere maşallah, turna değil timsah bu ya
![]() |
|
| 07-05-2007, 11:15 | #8 |
|
ORHAN / UŞAK
|
bu resimdekı sırtındakı çizgileri yüzgeçlerindede olan bu tipler sanırım alparslan abinin de bahsettiği gibi ayrı bi tür ve yabanci sitelerde de gördüğüm kadarıyla bu tür baya iyi büyüyor bide şu durum söz konusu dış ülkelerdeki insanlar tuttuğu balıkların hepsini götürmüyor evine iki tane kartlaşmamış ama büyük sayılacak gibisini aldımı gerisi zevk işi yakalayıp salıveriyor bundan dolayıda balıklar hem yeterince büyüyor hemde yakalnmaktan sankı korkmuyor öyle bişey bizim ülkemizdede olsa ne balıklar çıkar oltaları suya alıp giden balıklar olur
|
| 07-05-2007, 11:21 | #9 |
|
En İyi Avı: şansa bir ahtapot 1 kg. babakalede 400 gr. karagöz,80-90 cm pala.
|
kesinlikle düşünce farkı var yabancılarla aramızda. kendilerine yettiği kadarını alıyorlar. belki de onu bile almıyorlar. av işini tamamen zevk için yapıp geri salıyorlar. dolayısıyla balıklar azalmıyor. bir de bize bakalım. yüzlerce balık tutulsa marifetmiş gibi eve götürülüyor. balık mı kalır bu vahşete?
|
| 07-05-2007, 13:01 | #10 |
|
En İyi Avı: Turna 140 cm. Gölbaşı
|
iyi balıkmış bizde olduğunu zannetmiyorum '' abiler büyüyünce javs olacakmış ''
osman 1965 ANKARA / Gölbaşı A (RH ) + Bilgi ve deneyim paylaşabiliyorsan değerlidir. ANKARADA BARAJLAR,GÖLLER,GÖLETLER VE YEMLEME TEKNİKLERİ Tıklayın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11628 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
|
|