0.10 çabuk dolaşmayan dayanıklı misina öneriniz daha önce kullandığım misinalar 3.4 atıştan sonra köstekleri birbirine dolaştı zamanımım coğunu birbirine dolaşan köstekleri çömeye harcadım
BERKLEY XWR O.12 MİSİNA VEYA BERKLEY TRİLENE 0,14 FLOUROCARBON MİSİNA TAVSİYE EDERİM BUNLAR SERT MİSİNA OLUP ÇAPARİDE DAHA AZ KARIŞMA YAPARLAR
krokodil misinaların 0.10 u istawrit çaparisi köstegi için ideal mi murat abi ? cünkü krokodil genelde en ucuz misina oluyo dükkanlarda, saglamlıgı hakkında birsey sóyleyebilir misin abi ? ben şu an kösteklerimde ucu boyanmış hazır misinalardan kullaniyorum ve gayet saglam, ancak boyalari pek iyi durmuyo malesef.. bu nedenle eskisi gibi kendim misina alıp boyamayı düşünüyorum tekrardan..
Krokodil misinalar iyidir ben genelde çaparilerimde onu kullanırım. Hazır köstekler genelde çile misinalardır o yüzden o kadar iyi değiller bence.Kullanımıda kolay poşetten çıkan misinayı ikiye böl ojeyle çapariyi bağlayacağın köstek kısımları boyayabilirsin. 100 mt.lik satılıyor bir tane al dene birşey kaybetmezsin sonuçta. Denedikten sonra paylaşırsın.
Bilgi icin teşekkürler Murat abi. biliyorum cile olarak satıldıgı icin köstek bedeni olarak hazirlanmasi daha kolay. benim şüphem saglamligindandi, sende kullanışlıdır diyosan sorun olmaz o zaman bu aksam alıp denerim ben bi ztn yakında foto makinası geldigin hazırladgm köstek ve çaparileri paylaşcam.. Saygılar...