Merhaba, ip misinaları araştırırken fiyatlarının yüksekliğini görünce balık malzemecisine gidip uygun fiyatlı ne var diye sorduğumda Captain önerdi 0,15 sardırdım önünede 0,40 şokla boğazda 200 gr atıyorum. geçen gün kayığa kaptırdım memnun kalınca aynısından alıp kendim sardım ancak sararken gevşek sarmış olmalıyımki kurşunu attığımda düğüm oluştu ve kopuverdi , kend hatamdan kaynaklanmıştı . şuan güzelce sarıp kullanıyorum daha önce kullananınız varmı acaba uzun süreli performansı nasıl oluyor
Murat bey merhaba,captain marka ürünlerini çok eski senelerde kullanmışlığım ve bizzat test etmişliğim vardır,bendeki izlenimi şu olmuştur. fiyat açısından ürünleri belki uygun gelebilir,lakin bir söz var ucuz mal alacak kadar zengin değilim... Daha önce captain marka kamış vardı arkadaşımda kullanışssız performansı düşük idi; rizede imkansızlıklardan 0.12 mm captain marka naylon misina aldım (çapari kösteği bağlamak için) daha iki atışda köstekler gam oluyor deforme oluyordu vs vs.. captain marka iğnelerde var onlarda yaramaz zarganada kullanmıştım 5 vuruşdan 4'ü kaçıyordu vs vs sonra owner ve fudaya döndüm. üstte siz gevşek sarmış olabilirim gibisinden yazdınız ama o kopma anından önceki atışda ilk bir kaç turu kalamaya sarmadığınızdan eminmisiniz. suda atçek bol bol balık var ise captain ürünleride iş yapar,amaaaa az balık varsa diğer marka ve ürünler misinanın kalitesi sağlamlığı iğnenin keskinliği kamışın atarı atış sonrası sarsma yapmaması vs vs öne çıkar. uzun lafın kısası captain ip misina kullanmadım ama markaya olan düşüncem ucuz mal kullanmamakda olacakdır.
Captain marka 250 atar 3.60cm gamus ve 65lik plastik bir makinem var Istanbul'a gidince kullaniyorum. Galiba 2004 senesinde 45 liraya almistim. Bakim falan hiç yapmadim. Her sene halkalarindan bir ikisini pastan çürümüs vaziyette bulur degisirim. Asiyanda balik çoh uzakta ve derinde 130gr istiyo diyen eli surf kamisli balikcilarin yaninda ayni randimanla av yaparim (makine yari surf ve 0.35 mono sarili). Kamis karbon degil epeyi de abanirim uzaga erdirmek için. Kiramadim kullandigim dönem zarfinda. 5-10 kati masraf etmeye degmez derseniz çok cüzi fiyatlardaki captain ürünleri fiyat/performans açisindan stepne olabiliyor.
Aynı ip misinayı kullandım. Fiyatına göre iyi bence. Ama sürtünme dayanımı çok az olduğunu gördüm. Ben de istavrit için tekneden kullandım. Çapariye gelen istavritleri sayabiliyorum
Aynısından ben de almayı düşünüyordum, at çek levrek için. Sadece fiyatının uygun olduğundan dolayı. Umarım beni yarı yolda bırakmaz. Ürünü kullananların yorumlarını eksik etmemesini rica ediyoruz. SAYGILAR
Captain örgü misina kullandım. Bir daha da kullanmam. Captain yerine bojin misinayı değerlendirmeye alabilirsiniz. Fiyat olarak da yakındır sanırım. 18 TL civarında bojin örgü misinalar.
Keşke,neden kullanmak istemediğinizi de açıklasaydınız. Ürünün artıları ve eksileri tarzındaki yorumlar daha açıklayıcı olur sanırım. TEŞEKKÜRLER.
tekrar atçek yaptım sürekli 200 gr çalıştım atarken kopartamadım ancak boğazda kayıklar ve sürat tekneleri bir anda bitiveriyor. tekneler rahat bıraksa ipin durumunu takip edeceğim ancak 2 haftada bir yeni ip sarmam gerekecek gibi uzun süreli performansını yazamıyacağım sanırım şuan için memnunum ilk ip deneyimi için captain dan memnunum özellikle balığın yeme atlayışını hissetmek güzel bir duyguymuş ve ebayda gezinirken sufix 832 nin 3500 metre olanını gördüm fiyatıda 130 dolar gibi gümrüğe takılırmı acaba