0,18 liğini kullandım ve çok memnun kaldım. 3 yıl sonra aşındığında yine 0,18 lik ilave olarak da 0,20 liğinden edindim. Halen de kullanmaktayım.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=23092&highlight=oscar Daha önce forumda bu konuyla ilgili protonları parçalayan arkadaşlar olmuş buradan bakabilirsiniz
stroft marka öneririm..unutma bi söz vardır..BEN ZENGİN DEGİLİMKİ UCUZ MAL ALAYIM piyasanın en iyi 3 misinasından biri....
Yavuz abi düşünmeden siparişini ver derim...0.10 ile 1 mm arasında devamlı olarak kullanmaktayım sorun yaşamadım....:thumb:
Merhaba oscar iyi bir misina markası bende kullandım ama bu ara nippona döndüm oscar ilk cıktıgında oldukca kaliteli idi şu anda aynı kalite yok ama orta sınıfın üst grubu sayılır bence. bu markayı balatdaki balıkcı esnaflardan biri yaptırıyordu;hatta oscar adında bir köpeği vardı benim bildiğim bu kadar yanlışım varsa düzeltiniz reeling
benim de beğendim bir misina var effe latex soft denemenizi tavsiye ederim eskiden oscar kullandım ama pek beğenmedim açıkcası