Merhaba, bugün misina almaya gidecektim ama çıkamadım. Elimde sadece iki seçenek var. Bir tanesi siglon v 0.185 misina diğeri ise 0,30 alpha fishing line misina bu iki misinadan hangisi su üstü at çek avı için daha uygundur. Başka seçeneğim olmadığı için bu ikisi arasında bir tercih yapmak zorundayım. Daha çok sağlıklı atışlar yaptığım söylenemez. En ufak bir zorlamada 0.185 olan misina koparmış gibi geliyor.
su bulanık ve çalkantılı ise 30luk derim,ama bunu şimdi nasıl öğreneceksin,sen önceden hazırlık yapmak istiyorsun, ben siglondan yana oy kullanıyorum,düğüm atarken iyi ıslatmayı uutma, şayet balık binerse ve çok asılırsa hemen kalamayı aç,yoksa heyecandan kopartırabilirsin,muhtemelen kırar misinayı biraz canlı bir balık,kalama çok önemli,balık senin tecrubenle sana gelir
siglon 23 mm kulandım diğer msinalara göredfe bayağı ince bir misina pek gamda yapmıyor ama düğüme dikkat et kadir abinin dediği gibi düğümü ıslak atarsan ve sağlam bir düğüm biçimi ile sorun yaşamazsın ama büyük balıklar başka