0.20'lik, sağlam ve uygun fiyata monoflament misina alacağım. Önerdiğiniz marka ve model var mı? Alabalık ve kasna avında kullanacağım.
OSKAR ultra invisiline. ben yemli şamandıralı takımla gökkuşağı alabalığı avlarında bu misinanın 0,16 sını kullanıyorum.. atçek takımımda ise 0,20 lik ASSO double strength.
remixon samurai 100 mt 3.5 tl ve atcekte hoşuma gıttı. asso nun bır mısınasını kullandım 10 tl cıvarındaydı memnun kalmadım,sureklı karıstı ))))
Teşekkür ederim. Heron marka misinalar da çok ucuz. Çok beğenenler de var, beğenmeyenler de var. Bir çok misina için bu böyle galiba.
selam ben TRABUCCO XP LINE PHANTOM 020 mm kullanıyorum hatta bu serinin 30 ve 35 mm de var ve çok memnunum japon malı bir misine *XP-LINE PHANTOM,onu suda tamamen görünmez yapan yüksek bir dicroic faktörüyle saydam bir misinadır. *Diğer önemli özellikleri,yüksek aşınma direnci ve düğüm kuvvetidir fiyatı ise 300 mt si 10 lira
Latex super soft 0.23 koyu yeşil 15kg çekeri var 150mt. Harika bir çekeri var gam yapma sorunu kesinlikle yok şiddetle tavsiye ediyorum. Turna avında bile aynı misineyi kullanıyorum.
Trabucco kullanıcısı olarak gerçekten bu markayı beğeniyorum. Ancak bu misina işi biraz riskli, bu nedenle temkinli ilerliyorum. Latex'i ilk defa duydum.
Latex'i ilk defa duydum. Ancak alışverişi yapacağım sitede yok. Trabucco ve Asso aklıma yatıyor gibi şuan. Alışveriş yapacağım sitede bulunduklarından dolayı.
Kusura bakmayın yorumunuzu yeni gördüm. Heron ve Trabucco xp-line misina aldım. Uygun bir zamanda av bayine gidip Latex misina da edineceğim. Misina çeşidini bol tutacağım, çok misina harcıyorum .
Bende bununla ilgili bir konu açacaktım ama burda varmış.Bu önerdiğiniz misinalar 100gr ı rahatlıkla atabilirmi.Benim sormak istediğimde 0.20 mm olup 100gr ı rahat atan hangi misinayı önerirsiniz olacaktı.
0.18 remixon samurai bende kullandım. makinaya sarmak için nasıldır bilemiyorum fakat takım yapmak için denedim hiç memnun kalmadım.
asso markayı çok kullandım ama asla makinaya sarmak için tavsiye etmem gam olayı çok fazla ama sağlamlığına diyecek bi şey yok onun için takımlarda asso rahatlıkla kullanılabilir ama makina için cık