http://www.avmarketi.com/asp/product/12454/0-28-MM-TRABUCCO-T-FORCE-TOURNAMENT-TOUGH-150-MT selamlar bu misina makaraya sarmak icin almayı düşünüyorum nediyorsunuz, biraz sert misina diyor veyahutta bana ne misina önerebilirsiniz 28 veya 30 mm olacak saygılar.
Gerçekten sert misinadır, 30 luğunu sörfte 125-130 grla şoksuz kullanıyorum çok dayanıklı misinadır,ucunda balık varkende insana kopacak korkusu yaşatmıyor. Ben sörfte balık vuruşunu hissetmek için sert misina kullanıyorum ama siz sanırım spinde kullanacaksınız,sert misina işinize ne kadar yarar bilemem
http://www.avmarketi.com/asp/product/12702/0-28-MM-TRABUCCO-XP-LINE-CARP-150-MT su misinayı bulabildim şimdi, bunumu alsam budamı serttir ?
Arkadaşım o misina tatlısuya uygun. Aradığınız trabucconun yumuşak serisiyse T(tough) serisi yerine S(soft) serisine bakabilirsiniz
abi 7 sayfa misina var av marketinde bakmaktan gözlerim sası olacak, hangisini alayım valla kafa durdu, soft misina yok fc kaplı hep bendede fc misina zaten var.
Spin için insanı üzeyecek sahteyi kolay kolay suda bırakmayacak bir misina arıyorum yardım ederseniz sevinirim.
Powerline misinaları önerebilirim. 0.26'sı ile 125 gram kurşunu üsküdarda bütün kuvvetimle savurmama rağmen ve bunu onlarca kere tekrarlamama hatta bir hafta sonra aynı çapariyi kullanmama rağmen hiçbir sorun çıkartmadı. Biraz önce 0.26 yı ağırlık takarak test ettim. 5.5kg taşıyabildi ve düğümden kopmadı düğüm konusunda çok sağlam. Şok yapıp test ettiğimde ise şok kısmından 4.560kg kaldırdıktan sonra bi sonrakinde koptu yani sizin anlayacağınız harika bir misina. Bunun dışında oskar invisline marka misina ile 0.24ü ile 5.50 kg kaldırdım ve 0.24 ile 125 gram kurşun atabiliyorum bilginize.
http://www.avmarketi.com/asp/product/12682/0-30-MM-TRABUCCO-XP-LINE-PHANTOM-100-MT ozaman ben bunu alıyorum beyaz renk 100 mt başka misina yok orada soft var oda renkli tatlı su misinasına benziyor, bunu sarıcam artık baydım
Söylediğim misinaları göz ardı etmeyin derim http://www.avmarketi.com/asp/produc...-PREMIUM-1000-METRE-0-20-0-28-MM-ARASI-MISINA
ben spinn kullanıyorum, uzak atışlar yapamıyorum meramız marinaya cok yakın ve tekne geciyor sürekli hırt adam cok trobucco yı üstad vedat amca önerdi foruma bakıyorum, powerline da gördüm, ama açıklamalarında hafızasız gam yapmayan misinadır, diyor "ama SERT misinadır diyor" misina sert olunca at çek olmuyor
Misinayı kullanıyorum çok fazla sert değil aslında. Çok daha sert misinalar gördüm. Bu misinanın fiyatı da uygun 1000metre alırsın tekneler kopardığı zaman veya misina zarar gördüğü zaman hemen değiştirebilirsin. Bende çok araştırma yaptım almadan sonuç olarak bunda karar kıldım çünkü en pahalı misinayı alsan bile bir kere takıldı mı çekerken misina güçten düşüyor sonra bir özelliği kalmıyor. Bu misinalar ucuz ve sağlam ama 026dan daha ince istiyosan o zaman başka misinalara bak derim...
25,26.mm misina sarmam ben TORİK geldi patlattı misinamı 30mm assoyu 28 lik powerline alıyorum memnun kalırız insallah teşekkürler kardeşim, powerline deniyecem bakalım, inşallah yarı yolda bırakmaz bizi teşekkürler tekrardan, rastgele bol şanslı avların olur insallah :=)
Rica ederim... Denemekte fayda var ben bugünkü testlerimden sonra 0.26 dan 1000metre alıcam. Torik tutabilseydim bende 0.30 alırdım tabi Rastgele diyelim...
ehehehehe 28 lik sarıcam ben valla 30 luk biraz kalın kacıyor makaraya boşalmıyor misina orkinos zargana gelcek baharda onu bekliyoruz deniz kupkuru suan havyarda balıklar antalyada tatile girdi deniz
Powerlineyi hiç tavsiye etmiyorum şahsen 28mm 30 mm her ikisinide kullandım ve tatmin etmedi ekonomik yanı dışında kayda değer bir yanı yok malesef en azından benim açımdan bu şekilde.. Powerline yerine nippon süper tough deneyebilirsin Murat oda serttir ama powerlineden çok çok üstündür
yaklasık 6 senedir oskar ınvısılıne kullanıyorum. daha çok tatlısuda, ama tuzluda da birçok kez kullandım bir kere bile tatlı su ile yıkamadım, bir kere bile tuzdan bozulup koptuğunu bilmem... çok mısına değistirdim belki daha iyisi vardır diye ama yokmuş bence en iyisi oskar sağlamlıgıyla fiyatıyla rengiyle bence en iyisi.... 0.28 100metresi 8tl... en azından birkere deneyin memnun kalırsınız... bence 50 lıralık bi mısına ile aynı işi görür... dügüm mukavemeti de oldukca ıyı...
oskar konusunda bende hemfikirim. Çok inceleri bile çok sağlam güzel düğüm atıldığında düğümden kopmadığı bile oluyor. Yani ana bedenden kopuyor.
powerline neden kullanmıyayım onu anlamadım? fc kaplı misinayı nasıl makaraya sarayım ? fc kaplı misinayı nasıl makaraya saracam ?... disbiratörünü antalyada nerde bulabilrim abi sorma sahib ?