tüm site sakinlerine iyi günler.sitede satış yada paylaşımla alakalı bir bölüm olmadığından b uraya açmayı uygun gördüm affınıza sığınarak 13 yaşındaki köpeğimiz öldüğünde hem yerini doldursun hemde anneme teselli olsun diye 0 numara terrier almıştık.fakat şu sıralar annemin rahatsızlığından dolayı,sağlıklı bir şekilde bakımı olacak gibi görünmüyor. bu yüzden bizim kadar iyi bakabileceğinden emin olduğum birine vermek istiyorum.evet ben satın almıştım fakat hayvanı herhangi birine satıp heba olmasını istemiyorum. lütfen bakımını layıkıyla yapacağına inananlar, EVDE BAKABİLECEKLER çanakkale ve çevresinden yada şehir dışı ise gelip alabilecekler ararlarsa sevinirim irtibat numarası 544 849 5894 işteyken açamazsam geri ararım. zilli şu anda çardaktadır ikinci mülakatlar annem tarafından yapılacaktır ismi ZİLLİ 2 yaşındadır tüm eğitimleri aşıları tamdır safinaz bebeklere bayılır diğer hayvanlarla çok iyi anlaşır.van kedim de var devamlı oynarlar evde bakımı zorunludur soğuğa dayanamaz
Çok tatlı bir hayvan. Vermek zorunda olmana üzüldüm. İnşallah iyi biri alır ve çok iyi şekilde bakar. Kısmeti açık olsun. İçim burkuldu akşam akşam
Konu çok önemli , her iki taraf içinde..temennim herşeyin yolunda gitmesi ,, ayrıca annenize saglık ve esenlik dilerim ..
Ben sizi bu davranışınızdan ötürü tebrik ederim , inşallah iyi insanların bakımında olur, bu arada geçmiş olsun.
aşahıda yuvalandırma yapan sitelerden biri var paylaştığınızda yuvalandırma yapmayıp bakmanız için baskılar olur ama yuvalandırma yıda kolaylaştırabilir isterseniz bir bakın link aşahıya kopyalıyorum http://www.facebook.com/haysev