Selam Balık Avı dostları, 01.01.2014 sabah saat 08:00 gibi Balıkesir'den abimle beraber körfeze doğru yola çıktık. Kendi hazırlamış olduğumuz (Karides,sardalya, sübye) ye ilave olarak bu dönem iyi iş çıkaracağını düşündüğüm Mamun ve Madya almak üzere bu sefer Burhaniye'de bulunan yemciden yemleri alarak 10:45 gibi avlağa ulaşarak oltaları suyla buluşturduk... Hava kapalı, deniz orta karışık , Kullandığımız takımlar kendi hazırladığımız klasik dip takımı (2 iğneli) , kurşun 75-100gr. Abim tek kısa kamişta 175gr. kullandı... İlk vuruş ve hedef balığımız Çupra 15:10 gibi karides kullandığım 4,20 lik oltama geldi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bu alyanaktan sonra hava kararana kadar başka vuruş olmadı... Hava kararır kararmaz o ara yemeğimizi yedik ve bir baktım ki aynı oltama bu sefer yem olarak madya - bir hareketlilik var ve 2.Alyanak kıyıda aynı anda 3,60 lık oltaya art arda 2 mırmır geldi derken birden bir ses NİHAYET - EN SONUNDA ! Ses abimden geliyordu hemen koştum bir baktımki 175gr kurşun kullandığı kısa oltada toraman bir çupra... kıyılatmış bile:thumb: Uploaded with ImageShack.us aradan 15 dk geçmeden uyarımla ve anlık bir dikkatle gene abimin bu sefer 4,20 oltasında 2. Çuprası ...:thumb: Bu çupradan sonra minik ailelerimize yeteri kadar Balık olduğunu ve tekrar dönüş yolunu düşünerek avımızı sonlandırdık... Bence avımızın en güzel ve önemli yanı Deniz Ananın YENİ YILIN bu ilk gününde Yeni Yıl hediyesi olarak abime ve bana sunduğu bu güzelliklerdir... Umarım Yeni Yılımız hep böyle bereketli ve kısmetli geçer... Herkeze gönlünce avlar dilerim... reeling Katkılarından dolayı forumdan tanıdığınız değerli arkadaşım KAYRAL (Önder)'e TEŞEKKÜRLER Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
avınız için tebrik ederim. güzel bir tatil gününde güzel balıklar almışsınız. çuprada maşallahı var ama ağzının tadını biliyormuş.
Muammer Abi tebrik ederim çok güzel çupralar yakalamışsınız Benim bir katkım yok, hatta avlandığınız yerleri bile bilmem. Tek yaptığımız abi kardeş oturup kendimizce bildiklerimizi paylaştık. Emek verip uğraşıp yakalayan sizlersiniz. Nicesine rastgelmeniz dileğiyle
Teşekkür ederim kardeşim... Umarım daha iyileri sana denk gelir... Oturup birşeyleri (çok basit görünen şeyleri bile) paylaşmak bazen çoook faydalı olabiliyor... Allah kalbine gönlüne göre versin kardeşim...