Arkadaşlar iki günün raporu bir seferde. Yer Antalya Konya Altı Kıyıdan TAkım toplu zargana takımı yem zargana için canlı balık yaladerma için tavuk göğsü Birinci gün hava kötüydü ve sadece zargana avlayabildik 02.06.2007 yani bugün yaladerma için muhteşem bir hava vardı ve Haziranın ikisi olmuştu son dört yılda olduğu gibi bu yılda yaladerma geleneği bozmadı ve bizde geleneğe uygun olarak yakaladık
Baligina da, Balikciligina da helal olsun Ozan. Paylasimin icin cok tesekkur ederim.Daha nicelerine rastgelsin.
Tebrikler Ozan, Götürmüşsün gene balıkları. Yarın bende denemeyi düşünüyorum. İlk kez kıyı balıkçılığına kalkışıcam. Bir adet karpuzcuk tutarım umarım
Ozan, öncelikle tebrikler... Tam olarak nerede avlanıyorsun? Mağlum Konyaaltı bilmem kaç km. Yem olarak canlı balık demişsin, canlı balığı nereden temin ediyor ya da nasıl yakalıyorsun. (Bu canlı balık dediğin gümüş mü? Bir de hangi teknikle yakalıyorsun?) Son bir sorum daha olacak, topu kıyıdan kaç m. açığa fırlatıyorsun? Bu detaylardan da bahsedebilirsen sevinirim.
arkadaşlar danimarkada bir toplantıya geldim kusura bakmayın 2 gündür bağlantı yoktu gökhan canlı balığı sabah yakalıyorum kıyıdan namık kıyıda en az nerede balıkçı ve yüzen varsa oraya gidiyorum boğa çayı yüzme havuzu arasında herhangi bir yer uygun olur. tekniğin bir bölümünü katliyam olur diye ben de kullanmıyorum küçük bi meslek sırrı var ifşa edilemeyecek.