Sirkerci'de çok keyifli bir gündü. Sabah saat 6.30 da grupdan Hüseyin (Cousteau) ile birlikte oltalarımızı suya bıraktık. İstavritler fev fevc oltalarımıza bir bir takıldı. Çapari seçimi konusuna gelince yeşil renkte organze ve siyah iğne bence her zaman iş yapar. Haftada bir 2 - 3 kg. balığımızı alıp afiyetle yemenin zevkine varmak bambaşka bir duygu. Zira bu aralar istavritin kilosu balıkçılarda 15 TL. den satılıyor. Bu arada yeni kovamın hakkını verdim. Herkese bol avlar dilerim.
Ferit bey tabrikler, avınız çok güzel geçmiş, fotoğraflarda A dan Z ye süper olmuş Arkadaşlarında dediği gibi böyle boş yer bulabilmek de herkese nasip olmaz hani.
Elinize sağlık. Fakat oralarda bi iş bulmak lazım galiba . çünki balığın rahatsız edilmediği bir mekan .
usta eline saglık güzel av olmuş balık kovasını nasıl bulabiliriz fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyiz
Kova Balık kovasını Üsküdardan Cengiz Balıkçılık dan aldım. Fiyatına gelince indirimli hali 27.50 TL.
aklıma rüzgar ölçer, derinlik ölçer gibi aletler geldi ama tartı olacağını hiç düşünmemiştim))) teşekkürler
Güzel balıklar. Tebrikler Sessiz sakin bir gün geçirmişsiniz ne güzel Biz Arnavutköy de birbirimizi tepeliyoruz.
boğaz hattının bereketini bir kere kanıtlayan bir rapor, ayrıca çok da iştah açıcı kareler var içinde tebrik ederim
Tebrikler çok güzel resimler, sırf o avlak yüzünden insanın İDO çalışanı olası geliyor Umarım küçük latifeme kızmazsınız
Tebrikler,boğazın istavritleride taze taze ayrı bir lezzetli olmuştur herhalde.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,