Değerli arkadaşlar ilk balık avı raporumda yapmış olduğunuz yorumlar göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ederim.Yine hafta sonu karataş da yapmış olduğumuz av fazla verimli geçmede,dolunay oluşu,suyun çok berrak bide yaklaşık 6-7 kişilik dalgıç gurubunun olması başlıca nedenleri, birde yem olarak sardalya ve karides dışında ilk defa sülünez kullandım ama niyeyse işe yaramadı,avladığımız balıklar gece yakalandı, sabah ve öğle saatleri sağ olsun dalgıçların sayesinde av yapamadık,toparlandık,beklememizin bir anlamı yoktu dalgıcın girdiği yere 2 gün balık uğramaz derler..rast gele makina:shımano Zircos F4000 kamış:cormoran bull figther 2.70 iğne :mustad 515 N serisi 5 numarlı iğne yem: karides ,sardalya ve sülünez avlak yeri : kayalık http://img823.imageshack.us/img823/2470/01122012092.jpg
ellerine sağlık güzel balıklar... dalgıcın uğradığı yere ıkı gun balık uğramaz demıssınız.. aynı zamanda serbest dalış yapan bırı olarak ust uste uc dört gun aynı merada dalarak balık aldığımı bılırım.. sanırım bır yanlısınız var.. rastgele..
*** ederim,1-2 tane dalgıc pek bir şey yapmayabilir ama 5 in üzerinden olursa avlağı etkileye bilir..
arkadaşlar aranıza yeni katılmaktan sevinçliyim..benim en büyük hobim balık tutmaktır.10 yaşımdan beri kanallarda,göletlerde balık tutarım..yaşım 33 bir senedir denizde balık tutuyorum..acemiyim ..denizde hangi aylarda daha çok balık yakalanır..yardım..adana..