01.12.2013 B.Çekmece mercan ve sarıkanat avımız

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında asım tarafından paylaşıldı.

1. asım

asım asım bartınlı

seazonu kapatıp teknemizi karaya aldıktan sonra bayağı kurtlanmıştık,bugün Ahmet abimiz bizi teknesine misafir etti.Hedef balık ilk önce mercan sonrasında ise sarıkanata bakmaktı,hava durumu 2-4 poyraz gösteriyordu bu da bizi bayağı ümitlendirmişti.Saat 10:30 gibi mercan taşımızda demiri attık ve mercanları aralıklarla almaya başladık ama hava tahminlerin ötesinde üstüne koyarak artıyordu ve bizde mercana noktayı koyup sarıkanat aramaya başladık.Bir iki denemeden sonra balığı bulduk ve yaklaşık 30-35 parça balıkğı aldıktan sonra 15:30 gibi ava noktayı koyduk.Gün sonunda 7 adet mercan yakalamıştık ama hava müsait olsaydı çok balık alırdık bunada şükür diyelim,sağlıcakla kalın
    sarıkanatlar hırsızlı zoka ve hamsiyle,
    mercanlar beden köstek,canlı tekeyle ve 150 gr kurşun kullanarak yakalanmıştır.
    http://www.izlesene.com/video/001-video/7129682

2. udas

udas utku

Favori Kamış:
    shimano alivio
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000FB
    En İyi Avı:
    pisi 40cm minekop 45cm
    iyi günler,
    öncelikle tebrikler, bcekmece'de mercan olması gercekten cok enteresan. Bakalım daha nelerle karşılaşacağız.

3. Serkan Sem

Serkan Sem Serkan

onlar sari kanat değil cinekop yada yaprak kadar.

4. demonhunter

demonhunter Mustafa

Asım abi merhaba, yer neresi acaba ? Çekmece koyumu

5. asım

asım asım bartınlı

eyvallah kardeşim,aslında ben daha çok lüfere bakıyordum ama artık yemliye geçiş yaptık bundan sonra sarıkanat,mercan kalkan,kırlangıç,karagöz,minakop,mırlan,mart ,nisan aylarında kalamar v.b.gibi balıklara bakacağız fakat artık rapor yazmaya son veriyorum.Forumdan diğer arkadaşların raporlarını takip etmeye devam edeceğim,bakalım nelerle karşılaşacağız.
    saygılar