seazonu kapatıp teknemizi karaya aldıktan sonra bayağı kurtlanmıştık,bugün Ahmet abimiz bizi teknesine misafir etti.Hedef balık ilk önce mercan sonrasında ise sarıkanata bakmaktı,hava durumu 2-4 poyraz gösteriyordu bu da bizi bayağı ümitlendirmişti.Saat 10:30 gibi mercan taşımızda demiri attık ve mercanları aralıklarla almaya başladık ama hava tahminlerin ötesinde üstüne koyarak artıyordu ve bizde mercana noktayı koyup sarıkanat aramaya başladık.Bir iki denemeden sonra balığı bulduk ve yaklaşık 30-35 parça balıkğı aldıktan sonra 15:30 gibi ava noktayı koyduk.Gün sonunda 7 adet mercan yakalamıştık ama hava müsait olsaydı çok balık alırdık bunada şükür diyelim,sağlıcakla kalın sarıkanatlar hırsızlı zoka ve hamsiyle, mercanlar beden köstek,canlı tekeyle ve 150 gr kurşun kullanarak yakalanmıştır. http://www.izlesene.com/video/001-video/7129682
iyi günler, öncelikle tebrikler, bcekmece'de mercan olması gercekten cok enteresan. Bakalım daha nelerle karşılaşacağız.
eyvallah kardeşim,aslında ben daha çok lüfere bakıyordum ama artık yemliye geçiş yaptık bundan sonra sarıkanat,mercan kalkan,kırlangıç,karagöz,minakop,mırlan,mart ,nisan aylarında kalamar v.b.gibi balıklara bakacağız fakat artık rapor yazmaya son veriyorum.Forumdan diğer arkadaşların raporlarını takip etmeye devam edeceğim,bakalım nelerle karşılaşacağız. saygılar