Yer: Sarayburnu Yem : Bayat zargana Tutulacak Balık : Lüfer Ağırlık : 500 Gr. takım : Uzunolta Beden : Asso double 0,35 El Oltası :Renimxon 0,80 Beden uzunluğu : 3 Kulaç Denizde kullanılan araç: Zodic tarzı bot (NAYLUN TURBA) Başröl:Hakan Figüran:Feridun Dün akşam değerli dustum aakan telden arar HAKAN:ferro dün üryamda lüfer yakalarım bea ayırmıdır şermidir FERRO:Abe sen lüferi ya üryanda yada tezgahta görürsün Sabah lüfere gidelim deniz tutarmı yüzme bilirmisin HAKAN:Abe içni rahat tutasın yüzmede bilirim denizde dukunmaz bana Kür karanlıkta düştük yullara sabah halde zarganacı ile elense güreş çekmemek için akşam semtten aldığım bayat zargananın kokusu eyübe gelene kadar burnumun direğini düşürmüş aakan düstümun yüzünü asımıştı HAKAN:Te bu balığın kokusuna ben dayanamam kaçarım buna nasıl balık gelecek FERRO:Üzmeyesin tatlı canını kısmetinde ne varsa kaşığında o çıkar bea 07.00 gibi avlağa vardık 09.00 gibi avı bıraktık kısmetimiz olan 4 lüferi kokmuş zarganaya rağmen livara düşürmayi başardık.. Kalasınız sağlıcakla ...... İyiki varsın dostum Hakan seninle nice avlara imza atmak ümidiyle...
Çok güzel görüntü Feridun. Heleki o azman sularda zodiak ile avlanman ayrı bir tebrik konusu. Bu gün herkes 3 -5 parça lüfer nasiplenmiş.
Tarkan can alıcı bir soru Kaplumbağa gibi sırtımda taşımaya alıştım fakat denizde tavşan gibi Evet bir dostum daha bu soruyu sordu 2 saatlik bir av için bu çileye değermi? Kişinin deniz ve balık avı sevdası ile alakadar...
ferudun tebrikler kardeş sarayburnu gibi bir yerde üstelik bot ile üstüne üstelik kokmuş zargana ile dört adet lüfer alabilmek herhalde ancak sana nasip olurdu
tebrikederim feridun kardeş. bunada şükür etmek lazım. ellerinize sağlık.inşallahdaha bereketli avlara....
Tebrik ederim. Güzel av olmuş feridun. daha yeni kendime geldim. Dunku balıkçılıktan sonra şimdi hazırlanıyorum tekrar bakalım hayırlısı daha güzel avlara evet ya yanımdan geçerken geldı burnuma yemlerin kokusu.
. Reis, bak Benim yemlerden beteride varmış Hem ArızaTEAM'a hemde Feridun 'a Cümleten hayırlı bereketli avlar dilerim.
Tarkanım Balık o kadar bolki ne atsan geliyor istersen buzluktan geçen seneki yemleri çıkart yıne gelıyor...ama sen hala offlıne gozukuyorsun hadı artık başla şu avlara.