Arkdaşlar merhaba;konusu geçen balıklar tarafımdan yakalanmış değildir;balıkları avlayan arkadaşların ricası üzerine konu açıyorum. 1 ocak günü yaptığımız palamut avından sonra 2 ocakda'da şansımı denemeyi çok isterdim,lakin özel işlerimden dolayı balığa gitmedim,daha doğrusu gidemedim,hatta gittimde gitmiş sayılmam Neyse sözü fazla uzatmadan palamut raporuna geçeyim 2 ocak itibari ile palamut pek yokmuş,balık kaşık yada sahte değilde çapariye daha bir rağbet ediyormuş. Hava güneşli ve lodos avlanılan palamut sayısı 4 alıkonulan ise 3 palamut. arkadaşımız ismail akşam suyunda oynakları görünce takmış palamut çaparisini ve göndermiş açığa;birkaç denemeden sonra balığa denk gelmiş çapari üzerinde 3 palamut varmış lakin balıkları kıyıya almak ne mümkün reeling çapari takımı tam sudan kesilirken balığın biri iğneden kurtulmuş ve kaçmış. Ayrıca yaşça bizden bir hayli büyük olan Ali abi'de sahte ile kandırdığı 1 adet palamudu kovaya göndermiş. Resimde görünen palamutlar ördek tüyü denilen kalsik palamut çaparisi ile yakalnmış,palamutların yanında bulunan karagöz ise stoperli takım+kaya kurdu ile yakalanmıştır;aynı sistem ile 1 kiloya yakın karagözde 1 ocak akşam 16 sularında alı konulmuştur;yem yine kaya kurdu (fotosonu çekmediğim için yayınlayamıyorum) Resimde görünen çoklu karagözler ise avlakda avlanan zıpkıncı arkadaş tarafından avlanmıştır (zıpkın avını hiç sevmem ama arkadaş rica ettiği için koyuyorum) umarım resimleri beğenirsiniz sağlıcakla kalınız. hüseyin poz verirken çapariye gelen palamutlar
Tebrikler.. Güzel bir av olmuş......amaaaa... malesef özkancım o sigara o fotolara pek yakışmamış... Lütfen bundan sonra kardeşlerimiz bu tip fotolara dikkat etsinler......sizlere uzun ömürlü sağlıklı bir yıl dilerim...
teşekkürler sayın abim ömrüm boyunca tek bir dal dahi sigara içmedim içen düşünsün;ALLAH sabır ve akıl versin içenlere.
Balıkların süpppeerrrr olduğunu yazmama gerek yok sanırım :clap2: Başlıktaki tarih 1 şubat 2013 gibi mi görünüyo
pardon özkancım ben sizler zanettim...kusura bakma... kafam karışmış,ben şunun için yazdım ..artık batılılar bizimle alay eder hale geldi bu sigara yüzünden, çok şükürki mesafe aldık... Söyledikleride şu türkler rus ruleti oynuyor....ama aferin sana sen bu olayı kavramışsın brova:thumb: tebrik ederim işallah avlarında böyle bereketli ve daim olur
Rica ederim, ana başlık hala aynı, sanırım moderatör düzeltebilir.. Balıkları tutanlara tebrikler :clap2: Paylaşım için sağol..
Abi dakikalarca uğraştım oraya dııııttt koymak için ama yapamadım,beceremedim idk elden bişe gelmez benden bu kadar,insanımızın diline sakız olmuş malesef.