Pazar sabahı erkenden karaköy iskelesinin yanına oltaları açtım birine çapari birine kaşık yine dişli namına birşey çıkmadı istavritte verimsizdi bayağı yağmurda yağdı bendede pek istek kalmadı gönülsüz atışlar sonucu 2 kaşık 3 takım çapari denize bıraktım 1 kilo kadar istavrit ancak çıktı. Uploaded with ImageShack.us
Eylüle kadar bekliyeceğiz artık dinlenmek lazım birader. Bugün yenikapı radarın ordaydım hiç yoktu nasipse yeni sezona Berkan abi Balıklar iri ama son bir haftadır pek verimli değil Hakan Sağolasın Emre ayrıca siteni gezdim çok güzel şeyler paylaşmışsın özellikle çapariler acaba ellemi yapıyorsun makineylemi ben de yapıyorum ama seninkiler gibi albenili değil.
Tamamı el yapımı, ne bir başkasına iş veriyorum ne de herhangi bir makinadan yardım almıyorum. Esasında bu unsurlar işin içine girdiği zaman düzenli ve kaliteli işçilik yok olup gidiyor. En güzeli en iyi bilinen işi yapmak ve zevk alarak bu tutkuyu sürdürmek. Sadece ticaret olarak beklentiler olduğu vakit ortada ne işçilik kalır ne de bahsettiğiniz gibi albenili bir görsellik.. Siz de çok uzun süreler sıkılmadan devam ederseniz güzel bir görsel elde edersiniz. En önemlisi sıkılmamak ve zevk almak ve tabiki uzun tecrübeler. Binlerce, onbinlerce köstek hazırlamak ve onbinbirincide yine ilk bağladığınız köstek kadar zevk alabilme...
El emeği göz nuru seninkiler ben enfazla 30 iğne bağladığımı hatırlıyorum dediğin gibi sevmek lazım Emre