yer:kumburgaz olta:rapalalı uzunolta takımı yem:yaprak zargana evet balık sevdam dostları 08:00 da baslayıp12 :00 da sonlardırdıgımız lüfer avı guzel lüferlerle son buldu .avımız kısa ve verimli geçti.bu sene lüfere doyamadık daha ama cogu yere gore yınede gunde 5-10 balık alıyoruz herkeze daha ıyılerı rasgelsın
Murat Konuştuğumuz üzere sorma durumları güzelmiş ellerine sağlık....(dakıka dakıka istihbaratada eyvallah.)
tebrikler hocam, maşallah güzel av olmuş. ne diyelim afiyet olsun, darısı tüm balık sevenlerin başına.
Tebrik ederim güzel avlar olmuş gerçekten de.Belli ki tekne avı, ne kadar keyifli olmuştur kimbilir.Devamını dilerim afiyet olsun.
Aşk olsun abim üstadlık olamadık daha.Geçenlerde bir tane yapıştırdım kıyıdan 28 cm.lik bir poyraz usturası.Bizim oğlan nedir bu lüfer diye merak etmiş ben de ona hediye ettim Raporlarımda var şimdi Bursa'dayım biraz malzeme ikmali yaptım.Kıyıda farklı yırtıcılar görünmeye başladı onlara göre bir kaç oyuncak aldımÇarşambadan sonra yıllık iznin de hakkını vereceğim inşallah.
tebrik ederim mukemmel av .ben bilmediğimden ve denemek istediğimden soruyorum rapalalı uzun olta ıstavrıt yemlı nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz avlarınızın devamını dilerim