02.11.2014 lüfer avımız (20 balık)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında asım tarafından paylaşıldı.

1. asım

asım asım bartınlı

arkadaşlar merhaba 23.10 perşembeden beri havalardan dolayı balığa çıkamıyorduk bu haftanın son günü havayı yakalamışken lüfere bakmamak olmazdı.
    Ayhan ve ben sabah gün ağırırken limanda buluştuk ve marşa bastık zarganamız sıfırdı ve ipekle zarganaya baka baka meraya yol almaya karar vermiştik,saat 10:00 a kadar 11 tane zargana yakalayabilmiştik.Meraya vardığımızda çok tekne yoktu ve balık alan azdı.Bismillah deyip deyip oltaları suya indirdik 5-10 dakika geçmeden Ayhan ilk balığı almıştı ilk bir saatte 4 balık almıştık fakat sonrasında balık daha bi yaptı ve saat 15:00 kadar zarganamızı bitirmiştik bile.Zargana bulmak zordu ve 20 adet lüferle avı sonlandırdık,balıkların yarısı kaba diğerleri ise porsiyonluktan biraz daha iriceneydi,balık taze kanlı canlı zarganaya hayır demiyor merada en çok balığı biz aldık hatta bir zarganadan 4 adet yem yaparak bile balık aldık 4 adet de firemiz oldu
    takımlar aynı klasik takımlar yalnız rapala bedeni sulardan dolayı 3,5 kulaçtı
    Resimler altta ve birazda video yüklemeye çalıştım umarım başarabilmişimdir.
    http://youtu.be/Z3m_fUKIYuw
    http://youtu.be/9sG9I18_QDc
    http://youtu.be/4WD6zOffpMw

Son düzenleme: 2 Kasım 2014
  2. kalamarcı

kalamarcı Murat

Favori Kamış:
    Shimano Nexave
    Favori Makine:
    Daiwa Morethan
    En İyi Avı:
    1.5 kg Kalamar
    tebrikler çok güzel bir av olmuş...

3. yhy

yhy Yahya

Güzel bir av günü olmuş Asım ,tebrikler ,devamı rastgelsin..

4. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Tebrikler Asım güzel av olmuş...

5. Gargadar

Gargadar Burak

abim güzel av olmuş tebrikler. cumartesi tık diyen olmayınca pazarı boş geçtim, hata etmişim demek :D

daha iyileri rastgelsin

6. bogaz_1905

bogaz_1905 Erdem

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 430
    Favori Makine:
    Raw II 55
    Asım abi tebrikler, devamı da rastgelsin. Şu uzun olta olayını denemek kısmet olmadı :(

7. candemir

candemir candemir demircan

tebrikler ASIM abi
    büyük üstadsın
    bende dün denizdeydım Ataköy taraflarındaydım.sabah 8 den 12 ye kadar sadece 5 balık alabildim.çok seyrekti balık.sen ne taraftaydın acaba?

8. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrikler Asım abi bu mevsim için çok iyi av olmuş, umarım bir süre daha devam eder. Rastgelsin.

9. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Tebrikler asım reis.Bu yoklukta iyi iş çıkarmışsınız.Avlarınızın devamını dilerim.Rastgelsin...

10. istavrit

istavrit Boğaç

Tebriklerr Reis , lüfer avcılığı klavye balıkçılığına benzemiyor tabii...Yemini bulmak bile dert...Bu hafta Sarayburnu da çok boğuştuk

11. asım

asım asım bartınlı

herkese teşekkür ederim,sizlere de bereketli olsun.Bakalım pastırma sıcakları bu hafta ne getirecek artık bizim buralarda lüferin son demleri hafta sonuna tam tekmil hazırlık var:)

12. asım

asım asım bartınlı

Aret kardeşim baruthane ve sarayburnu hafta sonu nasıldı,belki biliyorsundur ben aslen yeşilköylüm ve baruthane bizim ilk göz ağrımızdı,şimdilerde uzak kalıyor

13. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Asım abi sabah suyunda Baruthane'de balık seyrek, yaprak yeme saatte 1 vuruş olacak şekildeydi.

Sarayburnu'nda balık vardı ama çok zahmetli. Dış ilişkende kanalın ortasında 600-700 gram kurşun ve canlı sardalya'dan başka yeme pek yüz vermiyordu. Canlı sardalyası olanlar güzel balık aldı diyebiliriz.