Merhaba Dostlar... Dün yaptığım zorlu av sonrası bir hafta palamut avına ara verme kararı verip nokta koymuştum.Fakat ne olduysa ardı ardına çalan telefonlar beni yoldan çıkardı.Öğlen sonrası Mustafa abimi arayıp botu motoru alıp gel balığa kaçalım dedim.Mustafa abim hayırdır Fero diye sordu dedim oynaklar varmış. Yemiyormuş yeni takımları deneyelim dedim çok geçmeden mustafa abi atölyeye geldi çay muhabbet faslı sonrası yola koyulduk.Yakıt ikmali vs derken saat 17.00 gibi botu şişirip adres aldığımız noktaya doğru açıldık deniz kabarmış tekneler dönüşe geçiyor biz yeni çıkıyorduk.. Çok geçmeden avlağa vardık.Takımlar salındı derken vuruşlar gelmeye başladı 1.5 saat avlandık ve çapariye verdiğim emeklerin karşılığını fazlasıyla aldık bu arada dönüş yolunda deniz iyice kabardı ve iyide ıslandık... Rüzgar:3-5 Kuzey Kullanılan takım:35 iğne ördek tüyü çapari 04 MWC uzun düz pala iğne Köstekler 0.60 beden 0.80 Boylama.0.120 misina &5 mm örğü ip Bot seyir hızı:saatte 4.6 km Kurşun :50 gr
Bir Feridun abi klasiği. Palamut raporu görünce kimin paylaştığını çok rahat tahmin edebiliyoruz artık.
HAY MAŞALLAH...HAY MAŞALLAH... HARİKA BİR AV OLMUŞ ELİNE SAĞLIK. AFİYET OLSUN ABİCİM.HAA.. BU ARADA ŞU PALAMUTLARA SÖYLEDE BİRAZ KIYILASINLAR DA BİZ GARİBANLAR DA SEBEPLENELİM
Palamut u duydun dayanamadin dimi? Zodiac la avida ozlemistin zaten. Ayrica yaptigin yeni caparilerde hayirli ugurlu olsun. Maşallah , Allah nazarlardan saklasın.
Teşekkürler Boğaç zorlu ve zevkli bir av oldu.... çıkışa yakın karayel yedik botun içi iki defa su ile doldu... Teşekkürler.. Pal UMUT...kısmet bir var yok oltamıza denk gelirse dostlar ile paylaşıyoruz... Teşekkürler mevlam daha iyilerini sizlerede nasip etsin... Teşekkürler..Benim demem ile olsa balık ağaca çıkardı... Palamutu değil çapariyi yemediğini duyduğum vakit dayanamadım... Ayrıca çinekop lüfer çaparileri hazır... Tek eksik seni okuyup üfleyecek sağlam nefesli bir hoca.....
Abicim kuruttun ya yeter artik Ne guzel palamutlar avliyosun yahu Valla insanin istahini kabartiyor avlarin.Ayrica palamutun mangalinida cok ozledim. Rastgele...
tebrikler abi. sana tabrik yazmaktan, başka bişeye fırsat kalmıyor zaten daha iyi avlar diyecem ama, bundan daha iyi nasıl olur ki olsun, gene de daha iyi avlar dilerim. tekrar tebrikler.
İyi dilekleriniz için teşekkürler...mevlam daha iyi avlar yapmayı sizlerede nasip etsin... palamut avına biraz ara verme zamanı geldi...