Yer: Sarayburnu Yem : zargana Tutulacak Balık : Lüfer Ağırlık : 500 Gr. takım : Uzunolta Beden : Asso double 0,35 El Oltası :Renimxon 0,80 Beden uzunluğu : 3 Kulaç Denizde kullanılan araç: Zodic tarzı bot Bu gün sabah lüfer avı için müsafirim vardı Balık Burhan abim erkenden zargana temini için yola çıkıldı yemde problem çıkmadıı fakattttt botu garajdan almaya gittim gördüklerime inanamadım koca bir kangal cinsi köpek römörka bağlı dedim zincirini çözüp müsait bir yere bağlıyayım nerdeeeeeeee az kaldı beni yiyecekti bekçiyi aradım durdum yerinde yok sordum soruşturdum gece olay çıkmış şahit olarak götürmüşler 2 ci deneme baktım kangal römörkü götürmeye başladı pes edip beklemeye başladık. Bekçi geçte olsa nihayet geldi yola koyulduk kırmızı ışıkta beklerken arabaya konan karga iyice gardımı düşürmüştü avlağa vardık saat 07.00 da başlayan lüfer avımız 09.30 da sonlandırdık ve kahvaltı için karşı yakaya müsafir olduk. Bir ara burhan abi bize bir balık bulucu şart dedim gerek yok dedi ben sana söyliyeyim balık olup olmadığını. Biladerrrrrrr lüfer varmı lüfer "yaw kime bağırırsın" balık bulucuya dedi Burhan abimin balık bulucu avı zorlamanın bir anlamı olmadığını işaretlede olsa anlattı ve Kısmetinde ne varsa o çıkar kaşığına diyip bir avı daha sonlandırdık. Bu ava ait kısa bir video http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-lufer-avi-sarayburnu/607283
tebrikler güzel av bileğinize sağlık botla av yapmak kullanışlımı ben kararveremedim fibermi botmu fiberi taşıma problemi olduğu için devamını bekleriz
Ayrıntılı raporunuz, emeğiniz ve sonucu nefis avlarınız için tebrikler Allah daha iyilerini nasip etsin Rastgele
Kangal cinsine sözünüz geçerse bot derim Sayın Kurtoğlu arada bir küstürmeseler daha dataylı paylaşımlar ortaya çıkacak ama Cenab-ı Mevlam Cümlemize daha iyilerini nasip etsin..
tebrikler güzel ve maceralı bir av olmuş bir sorum olacak: böyle bir bot almayı çok zamandır istiyorum, ama kafamda soru işaretleri var, şimdi denizin ortasında 50 lik çapari atmak istesem çekerken kesin bota batıp delmezmi, ya şöyle koca bir balık geldi diyelim sivri sırt yüzgeçleri (hele ağır bir balıksa ) bota zarar vermezmi delmezmi. bunlar beni korkutuyor ve son olarak bot için herhangi bir ruhsat ve saklama için bir kolay yolu varmı lütfen cevap verebilirsen çok sevinirim. livarın daim olsun
Serkan botun iç tarafına bir köpük çakacaksın yada kenara bağlayacaksın. ve çaparinin iğnelerini tek tek o köpüğe saplayacaksın. balığı ayıklayıp takımı sırayla buraya takarsan hem atarkende rahat edeceksin o açıdan sorun yok. Sivri sırt yüzgeçli hayvan derken mahmuzlu köpekbalığı-vatoz onlarda genelde rasgelmezler. kısaca niyetin varsa kendinden esirgeme feridun adına cevap yazdım kusura bakmasın ama benım arkadaşım. o yüzden hoşgörür sanırım sevgiler
Emeğine sağlık usta Oturma tahtasına sert strofor yapıştırdım hem oturunca rahat hemde çapari iğneleri sıralamak için ideal oldu. Serkan zaman içinde kendini geliştirdiğin taktirde takımı vergel yaparak suya salabilirsin..
Kardeş 3 balık için motorun ipini çekmem şurtaya nasıl resim yükleniyo anlat banada gör av nasıl oluyomuş.... Bu hafta soaroza gidecez akşam uygun olunca ara edirneliler kraathanesinde buluşalım.....
Tamer dostum dünya küçük forumlarda bile bir araya gelebiliyoruz Dostum ben rakamsal olarak ava takıntım yok birtane olsun beni eğlendirsin yeter. Tarık ve ekibe Selamlar.. FERO