Herkese iyi hafta sonları bir raporda bizden olsun dedik c,tesi sabah gözümüzü inan abimizin kefoşu ile açtık benimde bir kefoşum olsa neden benimde kefoşum yok diyerek akşam ettik ve saat 3de yumurtalıkda buldum. Ve başladım atıp çekmeye 1.2.3 10.15 reeling derken umutlar tükenirken tam o sırada beklenen o ses cırrrrrr heycandan bir o taş bir bu taşın üstüne atlıyom mrsparkle yaklaşık 15dk uğraştıktan sonra bu yakışıklıyı kıyıya alabildim. Uzun zamandır Spin avına merakım var ama hep boş dönüyordum bu 2.balığım Spin avı ile devamı gelir inşallah herkese bol balıklı günler Çatal kuyruk 70cm 2.400gr Kamış: cormoran bull Fighter 2.70 Makinekuma rtx 40 Misina: crocodile 0.20 Sahte: savage gear panic Prey beyaz
Tek fotoğraf mı, akyaya benzettim ama? Tebrik ederim, harika bir balık. Spin avlar gönlünce ve daim olsun abicim.
Teşekkür ederim telefondan yüklediğim içim başka resim koyamadım birde tarihi yanlış yazmışım 2015e daha alışamadık
Akşam suyu ha :laughing: Buradan da tebrikler o zaman Bu arada, halk ağzında "Çatalkuyruk" ama asıl adı "Akya" (Lichia Amia) Milletin "Akya" dediği balık da "Sarıkuyruk" Çok daha güzel avlara inşallah dostum
Dahası da var. Genelde Akdeniz şeridinde yazılı orkinosa palamut, kemaneye de sapan diyenler var. Yöresel isimlendirme olsa sorun değil ama farklı türler olunca isimlendirmenin doğru yapılması önemli. Özellikle yazılı orkinos daha bir önemli. Zira bu nadide balık erginleşmeye fırsat bulamadan palamut diye avlanılıyor, daha palazken.
sabahı varda akşamı olmamı inşallah devamını getiririz tabi sizin ender bilgilerinizden faydalanarak :thumb:
ben genelde 45 derecelik bir açıyla kamışı tutup hızlıca çekiyorum bazende kamışı aşağı eyip yavaş çekiyorum ozamanda farklı geliyor inan köseye müracat edebilirsiniz bu konuda hihi
şahsım adıma ilk defa spin ile böyle bir balık yakaladım gerçekten zevkide aksiyonuda başkaymış herkese nasip olur inşallah