03.02.2008 pazar sabahı gebzeden 3 kafadar (honda reis, dıbık sefa, ve ben oki) önce üsküdar sahile indik.... akıntı fazla oldugundan bırsey alamıyacagımızı dusundugumuz icin beşiktaşa gecmeye karar verdik.... saat 09,30 gibi olta atmaya basladık ve denizden nasibimize düşeni almaya basladık... aksam 16,00 kadar üç kişi yaklasık 12 kg kadar istavrit yakaldık..... yakaldıgımız kraçalar suya geldıgı gıbı ıade edıldı.... sonucta mukemmel bır gundu umarım resımlerı eklemeyıde basarabılırım
ıyıkıde olmuş güzel balık tutmuşsunuz bızde gelıcektık oraya ama kalabalıktır dıye gelmedık.. Beykoza kaçtık
tebrikler güzel av olmuş dün bende beşiktaşta kim ne tutuyor diye kısa bi gezinti yaptım tanısaydım kesin yanınıza gelirdim
Yer değiştirmeğe değmiş iyi istavrit almışınız tebrikler afiyet olsun, pazar olmasına rağmen etraf pek de kalabalık görünmüyor.
valla güzel av olmus seckin abinin,orhan abinin,onurun ve de benim mekan abi ora 1 hafda istanbula gezmeye geldim ve 1 hafda boyunca besiktas dan ayrılmadım cok güzel bir avlak yeri.
ellerinize sağlık teşekkürler birde valla helal olsun ben burdan gidemedim siz gebzeden gelmişiniz ama bende gezmeye geldim belkide yanınızdan geçmişimdie saat16,00 falandı
16,30 da ayrıldık, buyuk ıhtımalle yanımızdan geçmişsinizdir.... neyse, inşallah bır dahaki sefere tanısmak nasip olur.