Arkadaşlar Merhaba Pazar günü Sevgili Ustam Bursa Merkez Avcılık ve Atıcılık Klübü Başkanı Osman HAÇAN, Sevgili Melih Açılmış abim ve Dostum Hayri ile birlikte Kapaklı Köyü açıklarına Lüfer avına gittik. Hava ve Deniz çok müsait olmasına karşın her zaman bolca avlandığımız meramızda garip bir durgunluk vardı. Sonuç olarak yaklaşık 30 kulaçlık bir dipten; 6 Lüfer 1.5 Kilo civar İzmarit 3 iskorpit (2 si ufak diye geri salındı) 1 Karagöz (ufak diye salındı) Tutuldu. su an resimleri yüklme şansım olmadığı için sözel olarak raporumu verdim. Kullndığımız oltalar 0.35-0.40 bedene 0.20 köstekli 50 gr. kurşunlu dip oltası. yem olarak hamsi kullandık. Herkese rastgele arkadaşlar
sizin söyleminizle av bereketli olmasa bile hava durumunun güzel olması, temiz hava almak ve beraber olmak açısından güzel bir gün olmuştur. tebrikler, daha bol av raporlarını okumak dileğiyle...
Tebrikler güzel bir gün geçirmişsiniz. Ve bence aynı zamanda bereketli de olmuş. Eğer ekleyebilirseniz fotoğrafları da görmek isteriz. Daha da bereketli avlarınız olur inşallah, rast gelsin.
Arkadaşlar görev gereği şu an Ankara GATA dayım. haftasonu balık içibn bursaya gidip hemen o akşam Ankaraya dönüyorum. o yüzden fotoğraf çekmek veya çekilen fotoğrafları bilgisayara yüklemem şu an imkansız gibi. ama ilerleyen dönemlerdeki raporlarımı fotolarla süsleyeceğimden emin olabilirsiniz. Selamlar saygılar...