03.05.2008 Cumartesi Avim.

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Yaban Avcisi tarafından paylaşıldı.

1. Selamlar sizlere 03.05.2008 Cumartesi yaptigimiz avin fotolarini ekliyecegim.

Saat sabah 06:15 te Bursali bir arkadasi almaya gittim yanimda iki kizim vardi arkadasin da yanina aldigi bir oglu bir kizi vardi Arkadasimin adi ilyas bu arkadasi iki seferde hollandaya götürdüm Aile dostum dur kendisi.Alabalik icin sabah 06:15 de haraket ettik gidecegimiz yer bana 50 kilometre Almanyadan NRW den katilan arkadaslar bilir zannediyorsam avlak yeri Reken Dorsten'in arkasi Özel bir yer.

Av baslama saat i 07:00
    Yem : Renkli hamur,Kemik kurdu,Cekirge
    Sonuc: Ben iki tane yakaladim.

Ilyas ve oglu numan

Elinde olta olan büyük kizim Seher yanindaki Ortanca kizim Kübra arka tarafta gözüken ilyas arkadasin kizi.

Bu da ilyas arkadas. ilyas arkadas üc tane balik kacirdi hepsi de misina kopardi kiloluk üzeri idiler sansi yoktu o gün.

2. Bu da bendeniz.:)

3. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Maşallah abi güzel av olmuş ,kızlarınızıda allah bağışlasın onlarda ileride iyi birer balıkçı olacaklar :)

4. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    lineaeffe s-cruve spiral carbon
    En İyi Avı:
    sazan-9,5kg ve 38.5 cm mercan ( doğal alabalık)
    tebrikler güzel bir av olmuş.Ailenizle daha nice mutlu avlara.Rastgele

5. Tesekkürler Ahmet kardes sagolasin balikci olmalari icin ugrasiyorum :)

6. Tesekkür ederim Özgür kardes sagolasin.:)

7. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler İbrahim abi süper alabalıklar Allah bağışlasın kızla cin gibi maşallah .

8. Gelsenkirchen daki sikülerde Serbestmiş;)

9. Doğal kadavralarda (leş)üreyen kurtlar tasıdıkları virüs,bakteri..vs.leri insanlara bulaştırabileceğinden yasaklanmış;)

10. Bu soru beni aşar:(

Bir Avrupalıya sormak gerek:rolleyes:

11. mahbub43

mahbub43 Mahbub Mehmet Kaya

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    4,80 sinavrit
    Bunu açıklayabilmek için (zevk'in bedeli olmaz ama) o özel yerde balık avlamanın bedelini bilmek lazım. Yani 2 adet alabalığın bedeli. İbrahim arkadaşımız aydınlatırsa fizik,kimya ve coğrafya belli olur. Tekniği boşver.:D

12. Sayin mehmet abim ömcelikle selamlar hayirli aksamlar.
    Burada 5 ayri avlanma yeri var yarim günlük sabah saat 07:00 dan öylen 12:30 Kadar ve öylen 12:30 dan aksam saat 18:00 kadar Yarim günlük tek olta atabiliyorsun 11,00 Euro.
    Tam günlük sabah saat 07:00 den aksam 18:00 e kadar 15,00 Euro iki olta atabiliyorsun oltanin biri beklerken birini at cek yapabiliyorsun.
    Diyer 3 yeri de kendine göre özel kiralayabiliyorsun ister yarim günlük ister tam günlük.

http://www.forellenpark-quellental.de/