Hava güzel mi güzel. yemlerim dünden hazır. herşey o kadar iyiki teknede tüm hazırlıklar da tamam. herşey yerli yerinde keyfimde iyi. fakat av arkadaşlarım Boğaç ve Tarkan yok. olsun. 2 Kişiyiz. ve güzel bi meraya doğru yol alıyoruz. yaklaşık 1 saat 45 dakıkalar gıbı oradayız. kerteriz bul takımı sal sal sal... eski günleri yakalamak gayet güzel. ve Av yeri : Güney Marmara da bir kırmalık Yemler: Karides Canlı- Midye - İstavrit fleto. Dünkü av gününde her zamanki meramda güzel balıklar tuttum. Yatırma takımla 24 kulaçlar civarında. canlı karides yemli ve midye ile çok iri Trakonya ve İskorpitler geldi. yanında bir sinarit palazı, bir hani ve ispariler. Sinarit palazı resimleyemeden salındı gitti. büyüsün... hani çok zarar görmüş salınsada yaşamayacaktı resmi burada. trakonyalar ve iskorpitler diğer av günlerinin aksine hepsi livara alındı (Deniz elini sokma, açma orayı, dokunma, içine para düşse alma, baktım olmayacak üstüne dolu bir su kabı koydum ama içim hiçte rahat etmedi gelene kadar.) Bugün ise havanın çok güzel olması gerçi lodostan dönüyordu aksilik yaratabılırdı ama süper bir hava eşliğinde. av yeride çok ıyıydı. Tekneye yeniden balık girmesi çok ama çok güzel. her tarafnı güzelce yıkadım temizledim. süper oldu.... Buğlamada müthiş olmuştu.... (Hamsi ızgaradan sonra müthiş oluyormuş.aylar sonra) Sevgiler..... haftaya- Ekip- hava durumuyla beraber inşallah bu balıkların kiloluklarını buraya asmak kısmet olur......
Ustaya tebrikler. Gecen raporunuzdada bu kirmizilarin haberlerini vermistiniz, marmara gibi yerde boyle baliklar herkese kismet olmaz. Bugulamada guzel gozukuyor, afiyet olsun... dahasina rast gelsin.
selam aliço kardeş..herşey çok güzel olmuşta anlamadığım tek biryer var benim.neden kimse avlandığı yeri söylememek için çaba gösteriyo böyle bi kuralmı var acaba aydınlatırsanız sevinirim..gerçi alamayacağımız cevabında sorusunu sormak istemiyoruz kimselere..herkese bol şanslar
Forumu okuyan dinamitci, paragatci, agci, trolculer, ertesi gun avlagi talan etmesin diye. Ayrica bilincsiz avci o kadar cok ki, adetlerce, somurene kadar bilincsizce, yasak olan yontemlerle avcilik yapiyorlar. Ornekleri cok yasandigi icin kimse avlandigi yeri soymek istemiyor artik, mumkunse zaten kimsede soylemesin, ozelliklede tatlisu gollerinde avlanan arkadaslar.
Reis maşallah....Yine sıradışı bir av 3.5 saatlik yol sonrası insanın emeğinin karşılığını alması çok güzel.Ayrıca Foruma renk gelmiş kırmızı kırmızı...
Tebrikler Alico, Güzel bir av Yalnız mandagöz mercan (Lekeli) sanırım onlar, marmarada birkaç kez antenli mercan alanlarda görmüştüm. Güzel haberler bunlar tabikide Takım ne kullandınız? İğne & Misina.
teşekkürler mehmet.işin o yanını hiç düşünmemiştim.Burayı kötü amaçlı kullananlar olabilir o yüzden arkadaslara hak veriyorum.görüşmek üzere
Ne zaman ne şartlarda olursa olsun bu sözleriin altına ben de imzamı atarım arkadaşlar...Gözlerimle gördüm, iri mırmır ve kırlangıçların oltayla alındığını izleyen ve aralarında plan yapan iki kurnazın ertesi ''gece'' nargile yöntemi ve zıpkın ile merayı talan edip irili ufaklı balıkları balıkhaneye istif ettiklerini.Canım güney Marmaram şu anda ekolojik olarak zaten bir varolma savaşı veriyor.Türler arası dengeler bile zaman zaman bozuluyor... Neyseki dostlarımızın ve abilerimizin böyle güzel,bilinçli av manzaraları ile gönlümüze biraz da olsa su serpiliyor.Ellerinize kollarınıza sağlık daha nicelerine rasgele...
Ekipte eksikler var ama yine de güzel bir av olmuş. Tebrikler Aliço, dediğin gibi bir dahaki sefere kilolukları görmek nasip olur inşallah. Rast gelsin...