Merhabalar, Akşam üzeri iş çıkışı tekrardan teknemle suüstü çaparisiyle gezintiye çıktım asıl amaç sarıkanatlar olduğu için 10 15 tanede çok küçük denmeyecek istavritte tuttum yemelik ama geneli küçük kraça olduğundan saldım. Sarıkanatlarda ise bu akşam kısmetimize iki adet geldi 3 adette oltadan kaçtı, sular çok sıcak olduğu için hayvanlar bu ara deli dana gibi dolaşıyor çapariyi zaptetmek mümkün değil bir sağ bir sola gezdiriyor. Kullanılan takımlar; 25li su üstü çaparisi donatımı 1 dolu bir 1 boş 35e - 40 ( köstekler arası 2 köstek boşluğunda ) Uzun köstek ( 35 - 40 cm civarı ) 1 numara singapur iğne ( 90222 ) yeşil turuncu pembe beyaz kahverengi tüy + mavi ve sarı çakarlı sim beden 0,70 ve balıklar;
aslında daha ne avlar vardı ama zamanında vaktimiz olmadı paylaşamadık bunlar diğer avların yanında hiçbirşey elimiz unutmasın sezon öncesi paslanmayalım diye yapılanlar sezon gelsin kofanalar havada uçuşur vakit olurdu yapabilirsem
Tebrikler. Şu zamanda bogazdaki tüm balıklar havyarlı geçen sabah bende üzerimdeki pası alayım derken 3 tane sarı rapala ile aldım içleri bayağı iri şekilde havyar ile doluydu kahroldum. Sanki biraz daha bekleyip onlara zaman vermeliyiz. Her daim tadında avlarınız olsun . Saygılar
Ellerine sağlık dahasına rasgele diyorum daha bereketli avlar olsun inşallah. Her ne kadar ünvanımı kullansanda tebrikler.
abim üye olduktan sonra farketmiştim, siz değerli üstadlarımızın yanında bizde gelen yeni nesil olarak sizlerin ünvanını daha ilerlere taşımak için çabalıyoruz, *** bu sezon senin ünvanının hakkını verecek raporlar sunarım şaka bir yana bu nicki daha balıkçılığa başlamadan x bir sitede okey oynamak için almıştım oradan kalma yani. iyi dilekleriniz için teşekkürler
Serhat bekliyorum raporlarını dört gözle her zaman daha ileri, bizde bu sene için hazırlıklarımızı çok önceden tamamladık beklemedeyiz dört gözle bakalım. Yeterki av dönemi güzel geçsin tabiattan başka beklentimiz yok. herşeyin hayırlısı Not: Hakkını ver rumuzun gurur duyarız sonuna kadar.