Sabah 04:00 gibi avlakta yerimi aldım saat 06:40 a kadar ne bir takip nede vuruş alabildim.Gün ağırmaya başlamış,kollarım yorgun düşmüştü artık, sayısız atış denemlerim sonuçsuz kalıyordu.Bir tuhaflık var gibi geliyor ama sebebini kestiremiyordum hava,rüzgar,dalga her şey ava müsayitti ama yaptığım tüm aksiyonlar cevapsız kalıyordu.Günü kurtaran balık saat 06:40 da sağlam bir vuruşla kendini gösterdi, çok hırçın ve mücadeleci çıktı kendileri.5 dakikalık bir mücadele sonuç 49 cm ölçdüğüm balığı kıyıladım. Herkese daha iyileri rastgelsin.
tebrikler İlyas beymekan yine boş çevirmemiş sizi ayrıca bu sefer mekan sakindi sanırım geçen seneden hatırlıyorum,aynı boy levrek beni bayağı uğraştırmıştı,demekki bu aylarda çıkacak olan levreklerde bir hırçınlık söz konusu
Teşekkür ederim Kadir Bey,mekan bu safer boş çevirmedi ayrıca sakindi ama artık ay karanlığına kadar verim düşer hatta av vermez. Geçen hafta daha irilerini çektim ama bu balık kadar mücadele etmedi.
Teşekkürler Recep abi,evet sahtem aynı,inatla değiştirmeden avın sonuna kadar kullanıyorum.şimdilik yanıltmadı bakalım suyun sıcaklığı ve berraklığı geçince nasıl sonuç vereçek en çokda onu merak ediyorum.
Tebrikler, bizim beceremediğimizi siz becermişsiniz. Av hikayesi daha uzun olabilirdi, atmosferi pek hissedemedim. Bu güzel balık geniş bir raporu hak ediyor bence
Teşekkürler Volkan Bey.ne olduysa anlatmaya çalıştım ne yapalım sizin rapordaki gibi macerada geçmedi başımdan,ayrıca avda yalnız olunca hikaye olabileçek konuda kısıtlı oluyor.idk
kadeş güzel balık.. resimlerde güzel çıkmış ayrıca tebrikler.. bende de bu hafta sonu 13 mercan var ama resimleme olayı olmadığı için rapor yazamadım maalesef..