03.11.2012 De halden temin edilen zarganalar eşliğinde her zaman ki meramıza saat 7:30 gibi varmıştık limanda ve merada tanıdığımız iki ayrı abimize aldığımız zarganalardan bir miktar vermiştik.Biz meraya varana kadar balık bayağı bir yapmış biz geldikten sonra ise yavaşlamıştı buna rağmen 6 LÜFER,15 SARIKANAT aldık,saldığımız çinekoplar ise cabasıydı.Merada çok ufak balık var ve yemi bozup dağıtıyor bu yüzden yemimiz erken bitti,yemin çoğunu da eve bırakmıştık keşke yemlerimizi dağıtmasak diye hayıflanarak limanın yolunu tuttuk ava katılanlar:ben ve Ayhan takım:rapala arkası yaprak takım stil:tekneden uzun olta bunlar da benim payıma düşenler herkese sevgiler,saygılar http://f1211.hizliresim.com/13/5/fn6lx.jpg
Tebrik ederim.Cinekopari saldiginiz icin tesekkurler.Ornek bir davranis.Guzel avlarinizin devamini dilerim.
yıllardır çekmece koyunda tekneyle balığa çıkan biri olarak Lüferin L sine şahit olamadım , çıktığım aylarda bunda etkili tabi ama tam olarak yer istemiyorum ama koyun iç kısmımı yoksa bababurnu ve güzelce taraflarımı daha iyi lüfer için ?
akın kardeşim,ben c.tesi kolejin önünde yakaladım balıkları ama pazar günü yoktu,bababurnunda ise sabah biraz yapmış fakat ben saat 10:30 da oradaydım ,iki saat dolandım bir vuruş dahi alamadım