Arkadaşlar merhaba; iş yerinde olduğumdan çok detaylı rapor yazamıyorum, av şekli kurşunsuz spin at çekdir, sözü fazla uzatmadan resimlere geçiyorum herkese iyi forumlar dilerim. kuzenim Eserin balıkları biraz geç geldiğinden kısmeti az oldu ama bu yoklukda iyidir
Maşallah maşallah, spinle at-çek dişlileri ohhh ne güzel bende yakında alacağım bir spin takım, böyle seyretmekle olmuyor Daha güzelleri rastgelsin Özkan abi
Tebrikler Özkan. Yine yaptın yapacağını. Ben de bir adet, bir adet, bir adet şeklinde devam ediyorum. Vurgun yapacağım ama ne zaman. hihi
reis arada bir nefes al, iyi gelir, avların daim olsun. tebrikler, o savegearlar tezgahtan çıkmış, hiç sudan çıkan yokmu?
Sen bu isi yutmussun haci tebrikler .bende bugun geldim rizeye ama hava cok sakin gunesli bu havada levrek isi yalan olur gibi demi sen ne dersin..?
Bu yoklukta güzel balıklar daim olsun. Bu arada kuyusunu mu buldun abi zira dün gece sabaha kadar tarabya dan tut galataya sarayburnuna kadar gezdik boşş.
Özkancım bu sene kıyıdan en iyi balık alan kişi oldun forumda maşallahın var.Tebrikler ve afiyet olsun :thumb: