Bu sabah 0630da çayırbaşı bilice börekde kahvaltı sonrası tarabya sahile hafif yağmur eşliğinde vardıktan sonra şiddetlenen yağmur bile geri döndüremedi. yağmurluksuz olmama rağmen 0830a kadar 11 adet sarı/çinekop aldım fakar bir yerden sonra içime işleyen yapmur anladımki bana dur demeye başladı. Evin yakın olması öğlen 1330 da tekrar gelmemi sağladı. birgün önce almış olduğum rapalalardan sabah bluefish pembe seritli aksam ise pembe ve turuncu seritliler ile günü 32 adet ile tamamladım. aralarında 3 tane istavrit buyuklügündeki çinekopları soğuğunda etkisi ile düzgün çıkaramama sebebi ile kovaya atmak zorunda kaldım... Akıntı azalıp dibi bulabılseydım daha keyıflı olabılırdı.. 160 gr kursun suda kayık gıbıydı.. bugun kacgundur aklımda olan ÇAPALA dipten yemli takım ve ucunda yakalanmış bır sarı ıle bı nebzede olsa basarmıs oldum. hepınıze ıyı avlar rastgele
Aman Allahım bunlarda ne boyle sabah sahıldeyım Allah kısmet ederse 10 numara bı av olmıus tebrıkler....
Maşaallah bu balığı çekmek her babayiğidin harcı olmasa gerek elerine sağşık Üstad Daha iyileri rast gelsin diycem de bundan iyisi olurmu bilmem