Çubukluda sabah suyu çapari denemesinde inanılmaz rüzgar, paraşüt gibi misinalar arasında ve dere gibi akıntıdan aldığım çıtırlar. Hava gerçekten çok çetindi, uzun süredir bu denli hava şartı ile karşılaşmamıştım sene içerisinde.. 30/15 Çapari 170 gr Kurşun VE BU DA O SES.. İÇİN LİNK :hungry: https://www.facebook.com/photo.php?v=434436879991258&set=vb.172293786205570&type=2&theater
Hahah bende diyom o ses ne acaba rapala şıkırtısımı Eline sağlık, 170gr kurşunla çapariye aksiyon vermek hiç de kolay değil.. Tebrik ederim..
Abi ben çubuklunun değil, çubuklu benim fotoğrafımı çekti resmen. Kamçı gibi rüzgarı yiyince gözlerimde flaşlar çaktı
vallahi tebrikler..o havada olta atmak cesaret isterdi. o suda balık bulmak da fazlasıyla ustalık ve maheret isterdi Maşallah hepsi mevcut sende dostum afiyet olsun.
Emre tebrik ederim, zorlu şartlarda almışsın çıtırları, afiyet olsun Fakat o akıntıda 170 gr kurşunla çapari çekmek hiç kolay iş değil, bravo kardeşş :clap2: Çok güldüm :laughing: :laughing:
Emre tebrik ederim kardeşim:thumb: Yanlız göz hakkı diye bir şey var balıklar pişerken bir iki tane atıverdim ağzımahihi hihi Hatta helvadan dahihi hihi